Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

mikina34 14:08, 08 mar 2019

jolanka napisał(a)
A ja właśnie siedzę u fryzjera
Dzień Kobiet, a co

I brawo Ty najważniejsze dobre samopoczucie
Poppy 17:48, 08 mar 2019

jolanka napisał(a)

U mnie na szczęście nie ma srok. Z ptasich łobuziaków wystarczą mi sójki. Wczoraj to myślałam, że je pogonię. Darły się niesamowicie od wczesnego ranka. A trudno to nazwać ptasim śpiewem
Wiesz, myślę, że u Ciebie to chyba nie kruk a gawron. One też potrafią być duże. Kruki to u nas rzadkość. Jeśli naprawdę widziałaś kruka to zazdroszczę
A sroki potrafią przegonić te mniejsze

mozesz miec racje co do kruka/gawrona, musze sprobowac zrobic zdjecie i dojsc do prawdy Ale podobnoz kruki u nas sa. Ten ptak jest duzo wiekszy od srok.
Skrzek srok tez trudno nazwac spiewem
Ale ja je nawet lubie. Kiedys wypadlo im male z gniazda, opiekowaly sie nim na odleglosc, my tez pilnowalismy i gonilismy koty i lisy (dzwonilismy do towarzystwa opieki nad zwierzetami, kazali zostawic i nic nie robic, i nie dokarmiac, skoro rodzice karmili). Ale kiedys musielismy wyjsc na dluzej, i niestety, malenstwo zostalo upolowane i pozarte
One to b przezyly, przez kilka tygodni darly sie jak wsciekle, jak ktos podchodzil w tamta czesc ogrodu. Wspolne przezycia zobowiazuja
Poppy 17:49, 08 mar 2019

jolanka napisał(a)
Dzień Kobiet, a co

Szkoda, ze moich wlosow nie podcielas przy okazji
Kasiolaaa 17:59, 08 mar 2019

a ja uwielbiam kukulki jak kukają zawsze mi sie moje dziecinstwo u babci na wsi przypomina a teraz musze sluchac krzyk mew
Anda 18:09, 08 mar 2019

jolanka napisał(a)
Dzień Kobiet, a co

Super że też ja na to nie wpadłam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 18:36, 08 mar 2019

jolanka napisał(a)

Powoli ale wraca
Po wczorajszym cięciu, dzisiaj wszystko mnie boli Trening potrzebny

Ten ból związany z ogrodem to zawsze jakoś tak przyjemnością okraszony Niby boli, ale jest satysfakcja ze zrobionej roboty
jolanka 23:04, 08 mar 2019

Właśnie wróciłam z babskiej imprezy
Było nas w sumie 21 bab
Fajna knajpka, fajne jedzenie, fajni kelnerzy polewający fajne wina, fajny relaks w nowej fryzurze.... a eM przeziębiony został w domu w łóżku przed telewizorem
Magleska 06:27, 09 mar 2019

Jola fajną imprezę miałaś i jeszcze nowa fryzurka ….relaksująco
Kasiolaaa 07:13, 09 mar 2019

Jolu zdrowia dla męża z okazji ze zostalas wyfryzowana apeluję o zmiane avatara ❤
inka74 07:34, 09 mar 2019

Imprezka zacna. Ja w poniedziałek na warsztaty stolarskie idę w ramach dnia Kobiet