Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 19:49, 09 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Czytając o tym gradzie u Was to aż strach człowieka ogarnia co ten sezon przyniesie jeszcze, wszak dopiero sie zaczyna......

Tfu, tfu, wypluj przez lewe ramie
jolanka 20:19, 09 mar 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Impreza na 21 bab! To się nazywa świętowanie z przytupem.

Haha, i to jakie
Mamy taką fajną babską grupę. Często razem chodzimy do kina, do teatru a raz w miesiącu spotykamy się w jakiejś knajpce na ploty
Kasia_CS 20:49, 09 mar 2019

Ja większość liści na rabatach też zostawiam, tylko z grubsza zebrałam, bo ta kilkucentymetrowa warstwa jakaś zbyt zbita mi się wydawała i się obawiałam o to, że nie zauważę wychodzących roślin - gdzieniegdzie mam takie miejsca, że nie wiem cczy coś tam rosnie, bo rabata taka bałaganiarska bez pomyślunku
Gruszka_na_w... 21:32, 09 mar 2019

jolanka napisał(a)

Haha, i to jakie
Mamy taką fajną babską grupę. Często razem chodzimy do kina, do teatru a raz w miesiącu spotykamy się w jakiejś knajpce na ploty

Usiłowałam sobie wyobrazić 20 plotkujących jednocześnie kobitek. Ale mnie to przerosło.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
jolanka 14:07, 10 mar 2019

Kasia_CS napisał(a)
Ja większość liści na rabatach też zostawiam, tylko z grubsza zebrałam, bo ta kilkucentymetrowa warstwa jakaś zbyt zbita mi się wydawała i się obawiałam o to, że nie zauważę wychodzących roślin - gdzieniegdzie mam takie miejsca, że nie wiem cczy coś tam rosnie, bo rabata taka bałaganiarska bez pomyślunku

Dzisiaj wyszłam pomimo wiatru trochę posprzątać i tych liści to są niesamowite ilości Zbierałam tak jak Ty, Kasiu, z grubsza, ale to robota na tydzień. Obiecywałam sobie, że przy roślinach poetykom jesienią jakieś patyczki aby wiedzieć gdzie, co jest ale na chęciach się skończyło i tez nie wiem czy coś tam rośnie
jolanka 14:08, 10 mar 2019

Usiłowałam sobie wyobrazić 20 plotkujących jednocześnie kobitek. Ale mnie to przerosło.

Fajnie jest. Wesoło
Kociamama 16:37, 10 mar 2019

Alicja169 17:55, 10 mar 2019

jolanka napisał(a)
Właśnie wróciłam z babskiej imprezy
Było nas w sumie 21 bab
Fajna knajpka, fajne jedzenie, fajni kelnerzy polewający fajne wina, fajny relaks w nowej fryzurze.... a eM przeziębiony został w domu w łóżku przed telewizorem

Tak jest - kobiety do knajpki, faceci do wyra
Dobry sposób na świętowanie
Chociaż ja wolałabym aby nie tylko w ten jeden dzień w roku okazywano kobietom szacunek, uznanie i wdzięczność, a niejednokrotnie tak to właśnie wygląda
Powrotu słoneczka życzę
Bogdzia 18:16, 10 mar 2019

To Ty byłas na jeszcze lepszym spotkaniu jak my. U nas bez winka i ledwie połowa z Twojego towarzystwa.
zawitka 08:07, 11 mar 2019

Jola działasz już to dobrze . Pozdrawiam