Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

Kindzia 19:45, 04 maj 2019

Matki i córko...ale cuda !!!

Na temat nornic nawet mi się gadać nie chce...
ewsyg 22:57, 04 maj 2019

Jolu, bardzo pięknie pokazałaś tulipany.
Kasia_CS 00:02, 05 maj 2019

Szał tulipanów przepiękny!! Urzekające łany... podoba mi się, że w Wawie coraz więcej miejsc jest obsadzanych cebulowymi - nie donic, tylko jakichś skwerków, trawników wzdłuż parku, itd.. Zawsze mi się buzia śmieje na ten widok

inka74 00:11, 05 maj 2019

jolanka napisał(a)

Ja sobie też, bez Iwonki na pewno bym tam nie pojechała
w sumie jak mam być szczera to wszystko przez mojego eMa. Gdyby mnie tak mocno nie wk...ł to bym pewnie na chwilę do ciebie się wyrwała a potem wróciła ryć w ogrodzie. A tak fajny wypad był. Teraz czekamy na róże w Kutnie 25 maja...
Gosiek33 07:27, 05 maj 2019

Nie ma to jak dobrze się posprzeczać
Margarete 12:22, 05 maj 2019

No byłyście tak blisko i nie dalyście znaku !!! Spotkalybyśmy się albo u mnie w ogrodzie albo chociaż na kawce w Łodzi obok botanika. Szkoda....
Następnym razem proszę trąbić głośno że tu w nasze strony przybywacie

Rogów uwielbiam i wiosna z kwitnacymi magnoliami, kasztanowcami i rododendronami oraz jesienią gdy przebarwiają się liście klonów. Ja mogłabym tam spacerować codziennie.

A w tym roku na tulipany nie pojechałam choć kilka lat z rzędu w poprzednich latach tam byłam. W tym roku byłam w tulipanowym raju u naszej Ogrodowiskiem Ani w Kamiennym Kręgu. Też dużo i też cudnych tulipanów widziałam

Te tulipany w Ogrodzie Botanicznym są sadzone co roku w podobnym układzie i ta ilość zawsze robi na mnie wrażenie
Fajną wycieczkę miałyście dziewczyny.
katel 15:14, 05 maj 2019

Jolanko wyjazd suuuper - miałyście cudne widoki .
mirkaka 21:19, 05 maj 2019

Och, Jolu, jaką wspaniałą wycieczkę miałaś, te łany tulipanów w łodzi pokazywali w telewizji I ta wiosna w Rogowie, cudny park, jak ja kocham wiosnę, i te listeczki delikatne
BasiaLT 12:23, 06 maj 2019

Super relacje! wycieczki po ogrodach to jest to co lubimy najbardziej.
inka74 12:31, 06 maj 2019

Margarete napisał(a)
No byłyście tak blisko i nie dalyście znaku !!! Spotkalybyśmy się albo u mnie w ogrodzie albo chociaż na kawce w Łodzi obok botanika. Szkoda....
Następnym razem proszę trąbić głośno że tu w nasze strony przybywacie

Rogów uwielbiam i wiosna z kwitnacymi magnoliami, kasztanowcami i rododendronami oraz jesienią gdy przebarwiają się liście klonów. Ja mogłabym tam spacerować codziennie.

A w tym roku na tulipany nie pojechałam choć kilka lat z rzędu w poprzednich latach tam byłam. W tym roku byłam w tulipanowym raju u naszej Ogrodowiskiem Ani w Kamiennym Kręgu. Też dużo i też cudnych tulipanów widziałam

Te tulipany w Ogrodzie Botanicznym są sadzone co roku w podobnym układzie i ta ilość zawsze robi na mnie wrażenie
Fajną wycieczkę miałyście dziewczyny.
to była bardzo spontaniczna decyzja i czasu bardzo mało. Ja po 21-ej byłam w domu.