Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Pokaż wątki Pokaż posty

Ogród z uśmiechem

malgol 11:20, 26 cze 2019

Dziewczyny , u mnie też jest już 33 stopni! a to rejon Polski ,który zazwyczaj narzekał na kiepskie lata.Az boje się pomyslec jak ogród będzie wygladał pod wieczór po takim skwarze.
Ale tak sobie uświadomiłam, że jakos 2 tygodniowy urlop na południu Europy znosimy bez mrugniecia okiem i jeszcze ciężkie pieniądze nierzadko za to płacimy

aaa, zapomniłam pochwalić cudna pergole! Piekna jest. I jaka praktyczna
Margarete 11:35, 26 cze 2019

Ale pergola bossska. Aż sie chce tam u ciebie pod tą pergolą spędzać upalne dni. Ale widzę ze nie ja jedna bym tam poleżała. Przyjmujesz juz rezerwacje ?
Joluś zamawiam miejsce na leżaku czy hamaku z drinkiem i....wachlującym mnie murzynem, no może byc eewentualnie jakiś inny przystojniak
Zapewniasz takie atrakcje też ?
malgorzata_s... 11:48, 26 cze 2019

U mnie też upał nieziemski Pergola rewelacja
Poppy 12:10, 26 cze 2019

Jolanka, doczekalas, pergola jest super. Wyglada na to, ze warto bylo poczekac
Strasznie ciemna jest ta Twoja Mary Ann, fajniejsza przez to, moja jasniutka w porownaniu.
Magleska 14:53, 26 cze 2019

Jola Wpadłam pozachwycać się pergolą ..

.....a ja mam lenia ogrodowego
jolanka 15:10, 26 cze 2019

Gosiek33 napisał(a)
Ratujku, to istny tropik.... tylko morza brak

Haha, tylko kto by wszedł w taka temp do wody?
Anda 15:13, 26 cze 2019

Róże piękne i pergola świetna Jak Twoje róże dają radę w tym upale?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gosiek33 15:15, 26 cze 2019

jolanka napisał(a)

Haha, tylko kto by wszedł w taka temp do wody?

woda w morzu akurat, w basenie zupa

Wyglądam przes okno, sadziec zwisa

od szyby bije żar jak z pieca martenowskiego
jolanka 15:18, 26 cze 2019

malgol napisał(a)
Dziewczyny , u mnie też jest już 33 stopni! a to rejon Polski ,który zazwyczaj narzekał na kiepskie lata.Az boje się pomyslec jak ogród będzie wygladał pod wieczór po takim skwarze.
Ale tak sobie uświadomiłam, że jakos 2 tygodniowy urlop na południu Europy znosimy bez mrugniecia okiem i jeszcze ciężkie pieniądze nierzadko za to płacimy

aaa, zapomniłam pochwalić cudna pergole! Piekna jest. I jaka praktyczna

Na pewno rośliny będą zmasakrowane
Tam u Ciebie to jeszcze zapowiadali burze brrr oby nie

No tak, te ciężkie pieniądze skutecznie zamykają nam dostęp naszego marudnego charakteru
Poza tym tam to wakacje, nie wypada, tutaj codzienność, nie można uskuteczniać w takiej sytuacji leżingu tylko zasuwać w pracy albo w domu Oj, i jak tu żyć?

Pergola zamierza prowadzić tzw salon otwarty
jolanka 15:20, 26 cze 2019

Margarete napisał(a)
Ale pergola bossska. Aż sie chce tam u ciebie pod tą pergolą spędzać upalne dni. Ale widzę ze nie ja jedna bym tam poleżała. Przyjmujesz juz rezerwacje ?
Joluś zamawiam miejsce na leżaku czy hamaku z drinkiem i....wachlującym mnie murzynem, no może byc eewentualnie jakiś inny przystojniak
Zapewniasz takie atrakcje też ?

Nooo, fajna jest
Leżak czeka, zapraszam, lód do drinków przygotowany a murzyn z wachlarzem .... eMa mogę pomalować