Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 22:39, 29 gru 2016

JoannA napisał(a)
No choinka jest fantastyczna!
Brawo Jolu.
Kłopotów z autkiem w okresie przedświątecznym współczuję, ale na szczęście wokół nie zabrakło serdecznych przyjaciół. Wiem jak to cieszy bo sama niejednokrotnie doznałam takich wyrazów serdeczności ze strony sąsiadów.
W nadchodzącym Nowym Roku życzę dni bez zmartwień i trosk, oby najskrytsze marzenia znalazły urzeczywistnienie, a każdy dzień przynosił tylko radość i uśmiech.
Buziaki

Joasiu, no przecież jak popatrzyłam u Ciebie to musialam coś zrobić bo wstyd normalnie

Dziękuję za życzenia, muszą sie sprawdzić
jolanka 22:42, 29 gru 2016

tulucy napisał(a)
Jolu dobrze, że już dobrze...

U nas mus dwa auta, choć ja na miejscu już pracuję, ale czasem potrzeba, żebym gdzieś podjechała...

No właśnie, w takim miejscu jak u mnie powinno być 2 auta, ale jak dotąd nie bylo sytuacji aby :coś" nie zadzialalo. To po raz pierwszy Brrr Musimy pewnie pomysleć
BasiaLT 08:38, 30 gru 2016

Jolu choinka rewelacyjna. Stary rok odchodzi a z nim kłopoty. I tego się trzymamy
Kindzia 14:27, 30 gru 2016

Ten pomysł z rafią na choince bardzo mi się podoba!
Ja też ubieram wcześniej choinki, muszę 3 sztuki ubrać, nie dałabym rady w Wigilię
Ogród lampkami M ubiera, zwykle zaraz po Mikołaju. I od razu świecę...tak krótko ten świąteczny czas trwa.

Lepszego 2017 roku!!!
jolanka 20:52, 30 gru 2016

BasiaLT, Kindzia - Basiu, Kasiu Choinka dziękuje. Co roku obiecuje sobie, że ubiorę wczesniej ...ale jest jak zawsze Trzech choinek to chyba bym nie dala rady
jolanka 21:09, 30 gru 2016

Szampańskiej nocy sylwestrowej, niedzieli bez bólu głowy, najpiękniejszych dni w Nowym Roku.

Niech wraz z wybiciem godziny dwunastej przyniesie wszystkim radość
a smutki natychmiast wynagrodzi.
Niech szczodrze nas obdaruje, szczęścia, zdrowia nie żałuje.

I spełniaj bez łaski krok po kroku wszystkie marzenia NOWY ROKU!

malkul 10:49, 31 gru 2016

Śliczne zyczenia Jolu.
Dla Ciebie również Do Siego!!!

ps. "cytacik Co ciekawe życzenia "Do siego roku" były stosowane w przeszłości jako życzenia wigilijne. Gospodarz, łamiąc opłatek, życzył wszystkim „Ażeby Bóg dozwolił doczekać do siego roku”.
Życzenia te oznaczały mniej więcej tyle, co "życzę, żeby Bóg pozwolił doczekać w zdrowiu do nadchodzącego Nowego Roku".
Zdarzało się także, że mówiono: Życzę ci pomyślności „od siego do siego roku”. Oznacza to, że chodzi o czas między rokiem, który się kończy, a tym, który nastąpi.
Forma siego to dopełniacz zaimka wskazującego ś (si) znaczący ‘tego’."
Filomena 11:23, 31 gru 2016

Hej Jolu
tu też plany - chodzimy koło siebie w różnych wątkach.
Poczytałam, że zamówiłaś różę Eyes for you. Ciekawa jestem jak u Ciebie będzie się zachowywać, też mnie nęci...
tulucy 22:51, 31 gru 2016

Jolu, w ubiegłym roku A.Darby na mocnym wygwizdowie miał się nieźle, tylko w kopczyku. W tym roku ma bardziej zaciszną miejscówkę. Morris też dość osłonięta. Edenka zasłonięta dołem przez bukszpan.
Najbardziej martwię się o Myriam, bo ona z 7 strefy, u mnie gratisowa. Ją owinę jakby co. A Klasztorna rośnie na nawietrznej... więc boję się nie tyle mrozu, ile zimnego wiatru.

Wszystkiego co najlepsze!!!
Marga 11:23, 01 sty 2017

Jolu, pomyślności i szczęścia w Nowym Roku Rzadko piszę, ale przysięgam, że podglądam co u Ciebie słychać