Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 23:00, 05 maj 2016

Makao_J napisał(a)
Taaakie magnolie są śliczne. Mam nadzieję że moja kiedyś taaak ładnie będzie wyglądała.

Aniu, na pewno Wychodzę z założenia, że za serce odpłacać się należy też sercem, znaczy się w tym przypadku kwieciem
Psiamama 23:03, 05 maj 2016

Lubię takie zdjęcia widać sporo rabaty i do tego opis roślin. Coś dla mniej zaawansowanych jak ja
jolanka 23:11, 05 maj 2016

Psiamama napisał(a)
Lubię takie zdjęcia widać sporo rabaty i do tego opis roślin. Coś dla mniej zaawansowanych jak ja

Ja tez jestem początkująca Co prawda mam już trochę roślin, ale nigdy wcześniej nie robiłam zdjęć rabaty, jedynej, którą zrobiłam w ubiegłym roku, a teraz przesadzam i dosadzam na potęgę
Zana 23:19, 05 maj 2016

Jolanka, nic nie szukaj, właśnie zajarzyłam, że mi chodzi o ambrowca kolumnowego, a nie tulipanowca. Chociaż on też piękny. Sorki! Tak Cię umordowałam pytaniami, a gapa ze mnie.
jolanka 23:22, 05 maj 2016

Zana napisał(a)
Jolanka, nic nie szukaj, właśnie zajarzyłam, że mi chodzi o ambrowca kolumnowego, a nie tulipanowca. Chociaż on też piękny. Sorki! Tak Cię umordowałam pytaniami, a gapa ze mnie.

Kuba 06:25, 06 maj 2016

już wiem u kogo będę podziwiać Chopina latem marzy mi się , ale nie mam miejsca
Agania 10:30, 06 maj 2016

jolanka napisał(a)
Wiosna niedługo pomacha magnoliom na "do zobaczenia za rok", więc zobaczcie co zobaczyłam w Powsinie w ub. roku:

Bajeczne
Dostałam wskazówkę wpadłam na Magnolie w Powśina...no piękne obrazki, soulangeany to prawdopodobnie Aleksandriny, one mają kwiat na kwiatku...to cudowny widok
anbu 10:32, 06 maj 2016

Jola nic nie pisze, bo pewno cisy poprawia
Agania 10:34, 06 maj 2016

jolanka napisał(a)
Coby się nie lenić i nie tylko magnoliować posadziłam powojniki. Pierwszy ma dać tło swierkowi inversa

Co to za jegomość ten powojnik?...Super, że sadzisz roślinki roku na rok ogród będzie się zagęszczał, ja czekam na moje długo poszukiwane klony strzępiastokore

Podoba mi się ten kamolec przy rabacie...widzę, że szykujesz kostkę na obwódkę...co to za kostka i jaki rodzaj czy jakoś się specjalnie nazywa?
jolanka 20:55, 06 maj 2016

Pogoda piękna, roboty dużo, więc wizyta w ogrodzie musiała być "pracowita"
Najbardziej dla...jaszczurek, które "robotę" potraktowały dosłownie
Nigdy wcześniej nie widziałam tak pięknego widoku. Zieloniutki piękniutki ON i szara myszka ONA.
Na początku myślałam, że ONE się biją

Zaraz ciąg dalszy. Niesamowite, jaki to widok