Fajne znalezisko Ja mam tak zanieczyszczoną glebę (byłe siedlisko), że wykrywacz uruchamiałby się co chwilę z powodu byle śmiecia
Edit: niebieski kwiatuch jest urzekający Jak malowany.
O kurcze ,ale problem z tą ziemią Dodatkowa robota, wiem kogo lubi, ale Cię nie podejrzewam
mam nadzieje, że już nigdzie więcej się nie zapadniePiękne zdjęcia róże maja problem ze startem u większości. Ja do ziemi ścięłam te moje żółte pnące co juz na pergoli się pięły, w tym roku nie ucieszą niestety
Jolu tulipanami się zachwycam tymi innymi też. Współczuję tej zapadłej ziemi- Ty szukasz ziemi a ja mam pod dostatkiem i nie mam co z nią zrobić- tylko że u mnie paskudna glina. Szkoda też zmarzniętych roślin.
Kupiłam 160 cebul ale jak widzę u innych to malutko Czosnki mam po raz pierwszy, ucze sie dopiero co z nimi robić. Trochę przeszkadza mi to usychanie liści. Poza tym nie wiem ile w tym natury a ile ostatnich przymrozków
Ona w zasadzie są czyste, oczywiście mają trochę cieniowanego koloru ale to chyba normalne W tym roku to nie jestem w stanie ocenić, pogoda była wstrętna może to też mam znaczenie.