Ło matko napadłaś na kogoś czy cóś Gdzie Ty to wszystko mieścisz sprawdziłam inf o nich - dobry masz gust
Te pęcherznicę kupilam na targach ZTŻ Była zadolowana razem z donicą na zimę i jeszcze bidulka tak sobie jeszcze rośnie;( Wstydzę się
Podobno piwonie to się obrażają więc jeśli przesadzę to na bank w przyszlym roku kwiatów mić nie będzie
Musze zrobić swój prywatny atlas ptaków, Kasiu, sąsiedztwo lasu daje mi taką możliwość Bardzo się z tego cieszę. Nigdy wcześniej nie mialam takiej mozliwości obserwacji przyrody jak teraz. Nie moglabym tego nie wykorzstać Do tego mam możliwość skorzystania z wiedzy wielu dziewczyn z O. szczególnie Bożenki
Bardzo mi sie podobają piwonie o jasnych kwiatach. Może w przyszlym roku jak rabaty kwiatowe powstaną kupie kilka
haha, a wiesz ile u mnie stoi doniczek ? dzisiaj zanioslam za dom bo wstyd, jeszcze ktos pomysli, że sklep ogrodniczy zakładam
Bożenko, dostałam od przyjaciół. My sobie z okazji różnych świąt kupujemy jako prezenty rośliny jak tak dalej pójdzie to niezła kolekcja z tego wyjdzie nawet ostatnio mój eM dostał z okazji imienin jabloń ozdobna "Olę".