No szkoda z tymi cisami, ale trudno, już są. Nie martw się, ważne, że ogród pięknieje. Zielone otwarte, jak najbardziej, mają ciekawe rośliny, których w innych miejscach nie widziałam. Super słoneczniki kupiłam dziś.
Jak dla mnie, to wyglądałaś bardzo ładnie
Jola, czytam o Twoich nowych cisach . Kurcze, musisz być rozczarowana.
Ale nic to, szybko nadrobią, ważne że u dołu są tak samo grubiutkie jak te wcześniejsze.
Edit: wiało u Ciebie mocno? Mam nadzieję, że obyło się bez strat.
William cudny i JC też. Z tymi cisami szkoda - a nie da się reklamować? Ceny za rośliny mam wrażenie są z kosmosu. Dziś, no w sumie ładne i wysokie śliwy Nigra, widziałam po 350 zł. Moja minimalnie mniejsza i 180 zł kosztowała
Już są posadzone
Dzisiaj pojechałam do tego pierwszego miejsca i dokupiłam jeszcze 5 - tyle mi brakowało do obsadzenia lasu.
Fajne iglaczki szczepione widziałam i nie tylko
Muszę zobaczyć te słoneczniki w int. , nie znam ich.
No widzisz, nie może być długo dobrze
Wiem, że będę czekała ze dwa lata aż zaczną wypuszczać jakie takie przyrosty. Troche u mnie wiało ale OK, doniczki tylko latały po ogrodzie Za dużo bylo
Chociaż te różyczki litują się nade mną i kwitną
Reklamacja polegałaby na tym, że musiałabym pojechać tam jeszcze raz, znowu wybrudzić samochód i dostać no, troche lepsze. Za paliwo więcej zapłacę niż to wszystko warte. Takie szkółki to dbają o hurtowników a taki kupiec jak ja to za malutki dla nich Oczywiście, kiedy zadzwoniłam, przeprosili, bla, bla, bla, zapraszali aby odwieźć. Miałam dosyć i podziękowalam
Ceny rzeczywiście coraz wyższe, kosmiczne. Cóż, popyt czyni podaż
Kasiu, moje jarzmianki kupiłam chyba w wakacje więc kwitnienie mam jeszcze "szkółkowe" Trochę się nawet martwię czy dobrze przezimują kwitnąc tak dlugo