Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

MirellaB 20:29, 29 maj 2016

Zaczyna się czas róż - Twoja piękna
Zana 20:35, 29 maj 2016

Przepiękne kolor tych ostróżek i powojnika. Czy te niebieskie niskie kwiatuszki do przetaczniki, mają super niebieskie łodyżki? Czytam na bieżąco Twój wątek, ale już mi się myli co nieco. Którą to szkółkę należy omijać szerokim łukiem? Pytam, bo czasami wyprawiam się w inne okolice Warszawy i szkoda czas zmarnować.
Przepięknie zaczynają Ci już kwitnąć róże. Aranżacja z dzbanem i kamieniem bardzo mi się podoba, coś w moich klimatach. Tulipanowiec zachwyca, a ja swoich ambrowców nadal nie kupiłam.
katel 21:04, 29 maj 2016

Piękne róże i ja już się swoich nie mogę doczekać to u Ciebie oczy nacieszę
mirkaka 21:04, 29 maj 2016

Jolu, odpisuję u Ciebie, nie przejmuj się tak listkami , żebyś widziała moje jakie niektóre są okropne Ja ciągle walczę z zasadową ziemią którą mam w ogrodzie, podlewam czasami kwaskiem cytrynowym, zasilam siarczanem magnezu, chelatem żelaza, ciągle coś cuduję a one nadal żółte Ale kwitną na szczęście i to najważniejsze
anbu 21:14, 29 maj 2016

Joluś byłam, nadrobiłam zastałam śliczne kadry z Twojego ogrodu Pięknie działasz
jolanka 21:34, 29 maj 2016

MirellaB napisał(a)
Zaczyna się czas róż - Twoja piękna

Róże mają to COŚ Piękne ale oj, obchodź się ze mna delikatnie, bo jak nie Poczujesz moje niezadowolenie - mówią
jolanka 21:36, 29 maj 2016

Zana napisał(a)
Przepiękne kolor tych ostróżek i powojnika. Czy te niebieskie niskie kwiatuszki do przetaczniki, mają super niebieskie łodyżki? Czytam na bieżąco Twój wątek, ale już mi się myli co nieco. Którą to szkółkę należy omijać szerokim łukiem? Pytam, bo czasami wyprawiam się w inne okolice Warszawy i szkoda czas zmarnować.
Przepięknie zaczynają Ci już kwitnąć róże. Aranżacja z dzbanem i kamieniem bardzo mi się podoba, coś w moich klimatach. Tulipanowiec zachwyca, a ja swoich ambrowców nadal nie kupiłam.

Zapomniałam, o szkółce napiszę na priv, ambrowiec jest piekny, jak posadzę już to, co powinnam, to tez będe na niego chorować
jolanka 21:40, 29 maj 2016

katel napisał(a)
Piękne róże i ja już się swoich nie mogę doczekać to u Ciebie oczy nacieszę

Normalnie jak dziecko latam i patrzę czy już cos widać. Ale u Renaty już tak pięknie różano
jolanka 21:42, 29 maj 2016

mirkaka napisał(a)
Jolu, odpisuję u Ciebie, nie przejmuj się tak listkami , żebyś widziała moje jakie niektóre są okropne Ja ciągle walczę z zasadową ziemią którą mam w ogrodzie, podlewam czasami kwaskiem cytrynowym, zasilam siarczanem magnezu, chelatem żelaza, ciągle coś cuduję a one nadal żółte Ale kwitną na szczęście i to najważniejsze

To mnie pocieszasz Ale cierpliwość moja nie jest moja najmocniejszą stroną
jolanka 21:43, 29 maj 2016

anbu napisał(a)
Joluś byłam, nadrobiłam zastałam śliczne kadry z Twojego ogrodu Pięknie działasz

Dziękuję