Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

Zana 22:54, 04 kwi 2018

A jak przewieźliście tego 4-metrowego tulipanowca? Zakupy z rozmachem. Musisz pokazać, bo nie uwierzymy.
Gosiek33 07:27, 05 kwi 2018

Byłam w szkółce ale poza doniczkowymi maleństwami jeszcze nic nie było większość drzewek i krzewów leżała jeszcze pod zimowym przykryciem
jolanka 08:17, 05 kwi 2018

tulucy napisał(a)

Mój m na razie nie dojrzał do takiego podejścia
Pozdrawiam wiosennie

Musisz zacząć wychowywać eMa. A robi się tak
W szkółce upatruje się roślinę, wola eMa, wzdycha głęboko przy nim oglądając roślinę i metke z ceną. Potem idzie się dalej do droższych roślin, wraca z powrotem, znowu westchnienie i odejście w inne miejsce. W międzyczasie wspomina się, że u koleżanki tak pięknie to wygląda a jaki efekt....
Myślisz, że u mnie to tak sam wpada na ten pomysł
jolanka 08:18, 05 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)
" co słychać jednej ze szkółek " no Jolka przecież wszyscy wiedzą co oznacza takie stwierdzenie - zakupy hihi

Hmm, o c z y w i ś c i e
Milka 08:21, 05 kwi 2018

Zakupy mega
jolanka 08:22, 05 kwi 2018

_Martini_ napisał(a)

Mój ma podobnie

Jolka, zazdroszczę doorenbosów. Czaję się kiedy w końcu jechać po swoje, bo powinnam już wreszcie ruszyć z robotą na nowej rabacie.

Popatrz wyżej
Kupiłam w fajnej cenie więc nie czekalam na inną okazję. W lesie mam leśne, widzę je jako tlo a w ogrodzie 5 moich doorenbosek
Ciekawa jestem tej Twojej rabaty
jolanka 08:24, 05 kwi 2018

Aurelllia napisał(a)
Ja za oprysk biorę się jutro tzn mój luby polata Muszę zlać mocno cisy, bo chyba misecznika mam, bo igły żółkną... a na co jeszcze lałaś oprócz iglaków ?

Lalam wszystkie iglaki, cisy, owocowe, tuje.

Z rozpędu popryskalam niebieskie świerki i zaraz idę spłukać wodą bo dopiero doczytałam, że nie wolno

jolanka 08:26, 05 kwi 2018

Kasia_CS napisał(a)

Chyba chciałaś napisać, że "po serek" ?

Ja jutro chcę zobaczyć świdośliwy po sąsiedzku. Bo już z ofertą podwarszawskich szkołek wstępnie się zapoznałam i jak nic ciekawego nie będzie blisko, trzeba będzie zrobić małą wyprawę

Ja nie po serek
Jak zobaczysz te ŚŚ to napisz mi jakie i po ile bo potrzebuje 2 sztuki. Wczoraj były zł takie półmetrowe tylko, malutkie
jolanka 08:29, 05 kwi 2018

anka_ napisał(a)
Wyjazd super, zakupy jeszcze lepsze. A czy w tej szkółce mają już większy wybór iglaków czy dopiero są na rozruchu?

Aniu, iglaki są już wystawione, rozwożą po kolei co im przychodzi. Nie wiem co Cię interesuje, może najpierw zadzwoń jeśli chciałabyś coś konkretnego. Duży wybór iglaków był zawsze u G. w Runowie ale jeszcze tam w tym roku nie byłam
anka_ 08:32, 05 kwi 2018

Jolu muszę kupić serby pendule. Tyle, że nie mam teraz czasu jeździć po szkółkach. Tą mam przy okazji w sobotę.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies