Pooba mi się zestawienie różu z ciemnymi kolorami... U siebie dałam ciemną żurawkę, ciemnego rozchodnika i dąbrówkę do kompletu do The Fairy. Mam nadzieję, że jak się to porozrasta, to zrobi efekt...
Pod bukiem posadziłam sadzonki ptasich łapek. Na razie malutkie, z podziału.
Widziałam u Przemka rozplenice. Najpierw muszę dokupić. Widziałam w szkółce, ale nie kupiłam, na razie mnie tam nie będzie
Wiedziałam, ze będę żałować, że wyszłam bez nich
Hameln ładne po 12 zł. Z kotkami...
I były ładne Gracilimusy, ładniejsze, niż te bidaki, co przez net kupiłam w maju. Też po 12 zł .
Lime M są bardzo wdzięczne do podziału. W tym miejscu mi najładniej rosną. Teraz z nasadzenia jestem zadowolona
Twój pomysł zrobienia dywanu pomiędzy kulkami bardzo fajny.
Poczytałam sobie o antrakozie. Mam nadzieję, ze nie dopadło to mojego tulipanowca.
Na wszelki wypadek opryskałam wszystkie liście topsinem, te 3 listki usunęłam i wrzuciłam do pieca.
Mam nadzieję, ze to wiatry i deszcz trochę namieszał, jak pisze Małgosik
Przycięłam też pysznogłókę - te gałązki, co już przekwitły i nieciekawie wyglądały. Rosną młode, zdrowe przyrosty. Uwielbiam zapach pysznogłówki
Aniu, pod tym bukiem nie ma dużo miejsca. Ewie chodziło o takie połączenie: https://pl.pinterest.com/pin/529876712391491382/
Przyznam, ze fajne. Ale drzewko - to lizak na nodze, a buczek u mnie jest od dołu w listkach i to strona północna, na granicy słońca i cienia... Ale myślę, ze przy klonie przy tarasie (południe) mogłoby to dobrze wyglądać na innej rabacie.
Na razie nie ma co roztrząsać, bo rozplenicy nie kupiłam
A ta jedna, co mam - niech zostanie tam, gdzie jest
Moundry za to wielka urosła, zakładając, ze z nasionek w marcu. Tylko nie kwitnie, ale ładnie wygląda mimo to
Dzięki Toszko. W ubiegłym roku miałam na innym rh podobną sytuację i topsin go uratował, więc teraz działam tak samo.
Iwonka sorki, że u Ciebie w wątku.