Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

L00zak 21:41, 09 wrz 2016

Ale pięknie rozkwita wszystko, a wątek pędzi niczym Pendolino
ren133 21:51, 09 wrz 2016

Iwk4 napisał(a)

To jeszcze przyjdę sprawdzić, co z czym połączysz, bo ja jeszcze do końca nie zdecydowałam
Nie pokazałm jeszcze tych, co już są w domu, ale jak zjadą wszystkie, to cyknę razem

No i zeszłoroczne jeszcze I M kazał mi kupić 20 cebul żonkili, boje uwielbia. Nie zraził się, że mi coś cebule zjadło...
No nic, posadzę je tym razem na żółtą bylinową
Dziś byłam w mieście, widziałam 10 kartonów cebul, ale nie miałam czasu, bo by mi pociąg zwiał do domu, a następny za 3 godziny był...

Widzę Iwonko, że masz Claudię i QofN. Te pierwsze są suuuuper też je dokupiłam ... i miałam je na jednej rabacie z tymi drugimi ... tylko, że QofN kwitną później W tym roku decyduję się na ten sam zestaw
Iwk4 22:20, 09 wrz 2016

MirellaB napisał(a)
Iwonka zawsze u Ciebie nacieszę oczy super fotkami.
Czerwona róża podoba mi się najbardziej. Ten ostry kolor bardzo mi pasuje. Czy ona jest podobna do róży Erotica?

Zawilce wszędzie podziwiam i może uda mi się kilka posadzić w miejsca gdzie wypadły po zimie rośliny.

Pergola - jestem zachwycona. Taki styl mi odpowiada

Mirelko, nie mam pojęcia, co to za róża Ma bardziej zbite kwiaty. Bardzo dużo płatków

Zawilce rok temu mi zmarzły. Teraz okryję je kompostem Tak doczytałam, by wysoko przyciąć i obsypać kompostem

Dziś Zbyszek przywiózł listewki na pergolę. Pewnie jutro dokręcimy brakujące
Iwk4 22:25, 09 wrz 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Iwonko pięknie masz Pozdrawiam Przydaśki cudne nie widziałam jeszcze takich

Ja też wcześniej nawet nie wiedziałam, ze takie są. Fajne. Moze pojawią sie na All...
Iwk4 22:26, 09 wrz 2016

Aniaaa napisał(a)
Na all..ich już nie ma,kupowałam jakiś czas temu.Sprawdzałam też na ceneo gdzie mogą być dostępne i nie ma http://www.ceneo.pl/29797009

edit: jak znajdę je gdzieś w necie to dam znać.

Też będę szukać. Może coś się pojawi
Iwk4 22:31, 09 wrz 2016

szemusia napisał(a)

Iwonko, niesamowicie zmienił się Twój ogród - zrobił się taki uporządkowany, elegancki. I widać, ze dobrze się w nim czujesz - a to chyba najważniejsze

Beatko, tak, zmienił się i pomijając kilka roślin, które czekają na zmianę miejscówki,
pomijając fakt, ze po rabatach kulki styropianowe fruwają, bo właśnie pan nam kladzie ocieplenie na budynku gospodarczym,
pomijając fakt, że na miejscu trawnika (przyszłego) leżą deski, laty, kontrłaty, blacha, a reszta leży w garażu w oczekiwaniu na cieśli ... widzę światełko w tunelu
I oczami wyobraźni widzę, jak będzie
Iwk4 22:36, 09 wrz 2016

eee_taam napisał(a)
o marchewce doczytałam ciekawe co piszesz ...z serii nie do wiary

Justynko, u ciebie pisałam, ze jadam niemal wszystko, a tak sobie uświadomiłam, że nie mam co dziwić się dzieciom, że wybrzydzają, kiedy ja nie jadam kożuchów, szpinaku, nie piję herbat ziołowych (tylko z dzikiej róży), herbaty bez cukru, soku z marchwi (gotowaną uwielbiam) i pewnie wiele innych mam grzechów, których teraz nie pamiętam
Iwk4 22:39, 09 wrz 2016

Anda napisał(a)
Fajna niespodziankę mąż Ci zrobił Ogród czarujący

Zbyszek przywiózł dzisiaj cebulki, wyłożyłam wszystkie na stół i poszłam, po te, co wcześniej kupiłam. Jakie było moje zdziwienie, jak się okazało, ze mamy niemal ten sam zestaw cebul
Zatem nie liczba gatunków mi się powiększyła, tylko liczba paczek w tych samych odmianach
Iwk4 22:41, 09 wrz 2016

L00zak napisał(a)
Ale pięknie rozkwita wszystko, a wątek pędzi niczym Pendolino

Michał, chyba zwolnił
Nie mam czasu nawet u siebie odpisywać codziennie
W tej chwili sprawy wykończenia gospodarczego pochłania mój czas. Choć mam fajnego pana: sam zamawia materiał, jak zabraknie. Niczym nie muszę się przejmować.
L00zak 22:43, 09 wrz 2016

Iwk4 napisał(a)

Michał, chyba zwolnił
Nie mam czasu nawet u siebie odpisywać codziennie
W tej chwili sprawy wykończenia gospodarczego pochłania mój czas. Choć mam fajnego pana: sam zamawia materiał, jak zabraknie. Niczym nie muszę się przejmować.

Taki człowiek to skarb