Iwk4
22:28, 24 wrz 2016

Olu, mam nerwa. Nie mogę nic tam ruszyć, póki cieśli nie będzie. Nie wiem sama, co mnie czeka. Mają dach kończyć na gospodarczym, blachę kłaść. Mieli być po 15-stym 
Obiecali na ten czwartek.
Zanim plac składu budowlanego zginie, zima mnie zastanie. Pewnie rabatę wiosną będę kończyć... Tam chcę żwirek na koniec wysypać ... A pompki na zimę nie ma sensu instalować
Na kamieniach się nie znam ... Ładny, polny ...
Dziękuję, miło, ze się podoba
Z większości jestem zadowolona. Ale niektóre miejsca - czuję, że jeszcze nie to ... Czyli jeszcze jeden sezon potrzebuję
Mam nadzieję, że tylko jeden 
Wstrzymuję się do wiosny z przesadzaniem. Niestety, robotnicy mnie przytrzymują, a jak skończą, będzie późno... A przesadzanie jest na zasadzie efektu łańcuchowego
No, może w poniedziałek 3 bukszpany przesunę... Żebym nie skłamała

Obiecali na ten czwartek.
Zanim plac składu budowlanego zginie, zima mnie zastanie. Pewnie rabatę wiosną będę kończyć... Tam chcę żwirek na koniec wysypać ... A pompki na zimę nie ma sensu instalować

Na kamieniach się nie znam ... Ładny, polny ...
Dziękuję, miło, ze się podoba

Z większości jestem zadowolona. Ale niektóre miejsca - czuję, że jeszcze nie to ... Czyli jeszcze jeden sezon potrzebuję

Wstrzymuję się do wiosny z przesadzaniem. Niestety, robotnicy mnie przytrzymują, a jak skończą, będzie późno... A przesadzanie jest na zasadzie efektu łańcuchowego

No, może w poniedziałek 3 bukszpany przesunę... Żebym nie skłamała