Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 22:28, 24 wrz 2016

Olu, mam nerwa. Nie mogę nic tam ruszyć, póki cieśli nie będzie. Nie wiem sama, co mnie czeka. Mają dach kończyć na gospodarczym, blachę kłaść. Mieli być po 15-stym
Obiecali na ten czwartek.
Zanim plac składu budowlanego zginie, zima mnie zastanie. Pewnie rabatę wiosną będę kończyć... Tam chcę żwirek na koniec wysypać ... A pompki na zimę nie ma sensu instalować

Na kamieniach się nie znam ... Ładny, polny ...
Dziękuję, miło, ze się podoba
Z większości jestem zadowolona. Ale niektóre miejsca - czuję, że jeszcze nie to ... Czyli jeszcze jeden sezon potrzebuję Mam nadzieję, że tylko jeden

Wstrzymuję się do wiosny z przesadzaniem. Niestety, robotnicy mnie przytrzymują, a jak skończą, będzie późno... A przesadzanie jest na zasadzie efektu łańcuchowego
No, może w poniedziałek 3 bukszpany przesunę... Żebym nie skłamała
Iwk4 05:32, 26 wrz 2016

Czy mielicie już taki poranek?

Przeszła fala. Forsycję zmroziło wczoraj.
O 7.00 rano było skrobanie szyby w aucie. Na zewnątrz termometr pokazywał 4 stopnie. Ale to dowód, że miejscami było mniej...
kasja83 07:35, 26 wrz 2016

Iwk4 napisał(a)
Olu, mam nerwa. Nie mogę nic tam ruszyć, póki cieśli nie będzie. Nie wiem sama, co mnie czeka. Mają dach kończyć na gospodarczym, blachę kłaść. Mieli być po 15-stym
Obiecali na ten czwartek.
Zanim plac składu budowlanego zginie, zima mnie zastanie. Pewnie rabatę wiosną będę kończyć... Tam chcę żwirek na koniec wysypać ... A pompki na zimę nie ma sensu instalować

Na kamieniach się nie znam ... Ładny, polny ...
Dziękuję, miło, ze się podoba
Z większości jestem zadowolona. Ale niektóre miejsca - czuję, że jeszcze nie to ... Czyli jeszcze jeden sezon potrzebuję Mam nadzieję, że tylko jeden

Wstrzymuję się do wiosny z przesadzaniem. Niestety, robotnicy mnie przytrzymują, a jak skończą, będzie późno... A przesadzanie jest na zasadzie efektu łańcuchowego
No, może w poniedziałek 3 bukszpany przesunę... Żebym nie skłamała

Znam to.Siły do fachowców życzę. Facet od bramy przeciągnął termin o 3 tygodnie,ale na szczęście w koncu zrobił co miał zrobić.
anabuko1 07:35, 26 wrz 2016

Ooo zaczyna się
kasja83 07:36, 26 wrz 2016

Iwk4 napisał(a)

O 7.00 rano było skrobanie szyby w aucie. Na zewnątrz termometr pokazywał 4 stopnie. Ale to dowód, że miejscami było mniej...

Brrrrr.Aż mnie zmroziło.
tulucy 07:40, 26 wrz 2016

Uuuuu zimno mi się zrobiło. U nas rano o 5.30 było 9 st.
Ale wieczorem wczoraj było mocno nieprzyjemnie.
Zana 07:46, 26 wrz 2016

Efekt łańcuchowy przesadzania - podoba mi się to określenie i skąd my to znamy.
Twoje Kleine Fontanne już takie ładne białe piórka mają, moje cały czas rozcapirzyć się nie chcą. Może to dlatego, że teraz słońce już dużo niżej i nawet moja najbardziej słoneczna część ogrodu przez te ogromne drzewa mało słońca dostaje.
leon60 09:10, 26 wrz 2016

nie cierpię takich widoków ale chyba czas się przygotować....
Basilikum 13:10, 26 wrz 2016

Iwk4 napisał(a)

brr mnie tez zmrozilo. U mnie jeszcze nie na szczescie a jakby co to Auto w capporcie stoi
Basilikum 13:42, 26 wrz 2016

czosnki mialam w bratkach i sie dosc dobrze prezentowaly