Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 00:06, 21 gru 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Śliczna szopka na choince Doczytałam się pochodzenia ..tym bardziej cenna

Stajenki będę pilnować
Bardzo lubię przedmioty z duszą, z historią, kilka takich nas w domu otacza
Stare obrazy w oryginalnych złoconych ramach, zegary z długą historią ich pochodzenia, ... towarzyszą nam na co dzień
Iwk4 00:09, 21 gru 2016

GorAna napisał(a)
Iwonko, ależ Twoje koronkowe bombki cudowne, moja Siostra się w nich specjalizuje
Ty działasz dzisiaj na słodko, a ja na słono
Piernika bym pochłonęła

Aniu, widziałam na forum bardziej misterne, ale moje własne, własnymi rękami niesamowicie cieszą. Bo własne I nie sądziłam, że będzie mi się chciało, ale byłam mocno zmotywowana
W nagrodę dostałam żywą choinkę. Sztuczna na stryszku została

A w kuchni na słodko było wczoraj ...
A dziś bigos i galareta. Jutro muszę dokończyć, bo dziecię zabrało mi na 2 godziny kuchnię i ze znajomymi robili czekoladę na wigilię klasową
Madzenka 06:51, 21 gru 2016

Iwonka kiedy Ty to wszystko ogarniasz? Szkoła ,dom, forum, prawie do świat jesteś gotowa!
Iwk4 08:04, 21 gru 2016

Marzenko, robię tyle, ile zdążę. Reszta poczeka. Świat się nie zawali z powodu nieumytego okna. Tylko pajęczyn na wysokościach nie ścierpię. Jak przyjedzie mój wysoki synuś, dostanie mopa.
Muszę dziś prezenty popakować i w pokojach świeżutką pościel wyłożyć dla gości.
kasja83 08:20, 21 gru 2016

Iwk4 napisał(a)
Marzenko, robię tyle, ile zdążę. Reszta poczeka. Świat się nie zawali z powodu nieumytego okna. Tylko pajęczyn na wysokościach nie ścierpię. Jak przyjedzie mój wysoki synuś, dostanie mopa.
Muszę dziś prezenty popakować i w pokojach świeżutką pościel wyłożyć dla gości.

Ale fajnie, że masz takie podejście!!!Bije od Ciebie spokój,ale swoją drogą i tak mnóstwo zrobione masz!
Iwk4 08:27, 21 gru 2016

Kasiu, moje podejście ewaluowało. Kiedyś musiało być wszystko na 102 procent. Denerwowałam się, jak nie było. I raz nie dałam rady. Świat się nie zawalił. Odkryłam to dość późno
Ciasteczka pomogła mi córcia, pierogi będę robić w piątek wieczorem, jak syn zjedzie. Fajnie ciasto wykrawa i wałkuje. Ja lepię. Taśmowo idzie. A sałatkę jarzynową M zawsze robi. Więc się uda
Musi

Margerytka40 10:16, 21 gru 2016

Iwonko , przyszłam na koronki . Śliczne . Ja chyba będę robić dalej po świętach bo dziewczynom z pracy tak się podobały ,że wymusiły na mnie źeby im zrobić
Cudna Święta Rodzina
lindsay80 10:18, 21 gru 2016

Ciasteczka mniam!
Te szydełkowe ozdoby to bym Ci z chęcią podkradła, ślicznie zdobią choinkę!
tulucy 23:32, 21 gru 2016

Ja w tym roku odpuszczam Wigilię, idziemy do rodziców, zrobię tylko na śniadanie POSTNEGO (edytowałam )coś, pewnie sałatkę jarzynową i rybę po grecku. U mnie goście w 2 dzień, więc na to się nastawiłam. A jeszcze i tak nic nie zrobione, jutro zaczynam... Póki co opędzałam wigilie firmowe i klasowe...
Iwk4 00:19, 22 gru 2016

Wigilie u rodziców, to dla mnie cudowne wspomnienia. Moi rodzice byli wiekowi, ja byłam ostatnia. Więc w moim dorosłym życiu szybko przejęłam pałeczkę. Rodzice zawsze na wigilii byli u nas. Teraz ich już nie ma, dzieci dorosły i teraz to one zjeżdżają na święta do rodzinnego domu. Zawsze marzyłam o o takich wspólnych rodzinnych chwilach.
Potrawy lubię robić na świeżo. A dziś zrobiłam galaretkę i dokończylam bigos. Popakowałam prezenty.