Ha, ha, wszyscy głosują, a ja nawet nie robiłam głosowania
Ale macie rację. Tak chyba jest lepiej. Dlatego dosadziłam ML. Jak podrosną, delikatnie zasłonią taras od strony ulicy. A faktycznie jest ładny widok na łan hortensji. Przyzwyczajam się
Iwonka, Memory to baaardzo wysoki miskant, osiąga 2,5 metra. Gdzie przeczytałaś, że on nie rośnie wysoki? Jest piękny, ostatnio juz go miałam w łapkach, ale na szczęście rozsądek zwyciężył, bo na razie miejsca dla niego nie mam. Ale na pewno sobie kupię, kiedyś.
Podoba mi się nowa donica, że też mój eM nie ma zacięcia murarskiego, cegła tworzy fajny klimat w ogrodzie. Z lewej strony ławeczki masz jeszcze miejsce, coś tam planujesz? Może jakaś donica z roślinkami.
Aniu, na wątku "Anna i ogród" Ania pisała, że Memory nie jest wysoki. A on właśnie jest wysoki. Ale lubię, gdy jego kłosy widzę z okna kuchni. Choć dokońca nie wiem, czy będzie w tym miejscu. Niby mam tam miejsce dla niego, ale co będzie za kilka lat? Nie wiem, czy miejsca starczy ...
Co do miejsca przy ławeczce, perspektywa przekłamuje. Z obu stron są hortensje Limlight. Tylko na lewo mała jeszcze, bo z własnych sadzonek, ale potem już są większe.
Tu na fotce widać, jeszcze w trakcie prac...
Iwonka nie odbierz tego źle ale nie myślałaś zeby usunąć ten skos koło ławeczki? mi się tak jakoś nasunęlo jak te ostatnie fotki wrzuciłaś
trzcinniki do przesadzenia, zostaly by tylko te w donicy
to taka luźna propozycja
ale moze to tak subiektywnie bardzo bo skosów nie lubię