Monka
20:05, 11 maj 2016
Już go widzę jak pracuje z łomem
 koń by się uśmiał , ostatnio jak zepsuły się zawiasy w szopce i naprawiał, to sąsiad  zaczął go nagrywać, bo stwierdził, że taki obraz nigdy się nie powtórzy przez najbliższe 5 lat
 koń by się uśmiał , ostatnio jak zepsuły się zawiasy w szopce i naprawiał, to sąsiad  zaczął go nagrywać, bo stwierdził, że taki obraz nigdy się nie powtórzy przez najbliższe 5 lat  , on jest stworzony do pracy umysłowej,  i muszę przyznać, że rzeczywiście ma rację
, on jest stworzony do pracy umysłowej,  i muszę przyznać, że rzeczywiście ma rację 

i płakać mi się chciało , bo jak patrzyłam jaka tam ziemia to stwierdziłam, że na tym ugorze chyba nic nie wyrośnie i co ............ dziękuję Wam DZIEWCZYNY ZA WSPARCIE
 i płakać mi się chciało , bo jak patrzyłam jaka tam ziemia to stwierdziłam, że na tym ugorze chyba nic nie wyrośnie i co ............ dziękuję Wam DZIEWCZYNY ZA WSPARCIE  , więc ????? jutro jak mi się uda to sprawdzę za Waszymi radami grubość tego nieszczęsnego betonu, znajdę jakiegoś "pracownika ogrodowego " i zobaczymy oczywiście dam znać , mnie też na prawdę najbardziej podoba się wersja z drzewem pośrodku czyli jak było w piosence czas nas uczy pokory
, więc ????? jutro jak mi się uda to sprawdzę za Waszymi radami grubość tego nieszczęsnego betonu, znajdę jakiegoś "pracownika ogrodowego " i zobaczymy oczywiście dam znać , mnie też na prawdę najbardziej podoba się wersja z drzewem pośrodku czyli jak było w piosence czas nas uczy pokory