Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród i co dalej

Ogród i co dalej

kasja83 08:15, 16 lis 2016

Praca wreA piesek cudny!
Monka 11:04, 17 lis 2016

kasja83 napisał(a)
Praca wreA piesek cudny!

Dziękuję Kasia nowy avatarek ?
Monka 15:54, 26 lis 2016

z pracami ogrodowymi to u mnie kiepsko , ale przedstawiam efekt pracy Asi Nawigarotki , postery , które będą nad łóżkiem i mam małe pytanie, czy ktoś ma jakiś patent, aby je zawiesić i nie robić dziur w ścianie ?

Monka 16:00, 26 lis 2016

i jeszcze jedne pytanie , oto mój najnowszy zakup z black friday z L myjka do mycia okien , ma mi pomóc w myciu okien szkoda ,że nie myje sama , może ktoś ma podobne urządzenie bo się zastanawiam , czy rzeczywiście pomaga , czy tylko kupiłam koleje urządzenie do trzymania w szafce ?

MirellaB 16:43, 26 lis 2016

Ja mam myjkę karchera i jestem zadowolona
ren133 17:03, 26 lis 2016

Monka napisał(a)
i jeszcze jedne pytanie , oto mój najnowszy zakup z black friday z L myjka do mycia okien , ma mi pomóc w myciu okien szkoda ,że nie myje sama , może ktoś ma podobne urządzenie bo się zastanawiam , czy rzeczywiście pomaga , czy tylko kupiłam koleje urządzenie do trzymania w szafce ?

Monika ja mam myjkę Karchera ale nie umiem umyć nią bez smug może coś źle robię

PS U nas w domu najlepiej myjką operuje syn ... i w sumie dobrze mi z tym ... chociaż raz przydały się jego wyćwiczone na klawiaturze paluszki
ren133 17:07, 26 lis 2016

Monka napisał(a)
z pracami ogrodowymi to u mnie kiepsko , ale przedstawiam efekt pracy Asi Nawigarotki , postery , które będą nad łóżkiem i mam małe pytanie, czy ktoś ma jakiś patent, aby je zawiesić i nie robić dziur w ścianie ?

Fajne postery
Wydaje mi się, że obrazy można powiesić bez wiercenia przy uzyciu tego http://solutions.3mpoland.pl/wps/portal/3M/pl_PL/EU-Office/Home/ProdInfo/MountingHooksAdhesivesTapes/CommandAdhesiveHooksStrips/
Monka 18:52, 26 lis 2016

ren133 napisał(a)

Fajne postery
Wydaje mi się, że obrazy można powiesić bez wiercenia przy uzyciu tego http://solutions.3mpoland.pl/wps/portal/3M/pl_PL/EU-Office/Home/ProdInfo/MountingHooksAdhesivesTapes/CommandAdhesiveHooksStrips/

Reniu , dzięki za info jutro lecę kupić , bo na mojego Em nie mam co liczyć , on nie lubi robótek ręcznych
Rytla 19:03, 26 lis 2016

Cześć, ja też z myjką. Też, jak Ren nie umiem bez smug, ale i tak jestem zadowolona, bo okna myję nie zbyt często i wtedy, gdy są dość brudne, to najpierw zmywam brudy, potem ściągam tym czymś, bez chlapania, suchymi łapami, a potem odrobinę płynu do szyb z rozpylaczem i wycieram do połysku.
Znam też osoby, które umieją tak użyć, że nie trzeba polerować i nie znam żadnej, która żalowalaby zakupu.
Mycie okien bez moczenia rąk i zachlapanych parapetów- samo to mnie satysfakcjonuje.
Rytla 19:05, 26 lis 2016

No i nazwa "myjka" jest myląca, to jest zasysacz brudnej wody z szyb, nie myjka.