Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

Kawa 08:30, 13 mar 2017

Gosia id fajne jest u mnie brzydka teraz
chyba ją ciachnę a potfffora wielkiego podzielę
ona szybko rośnie i szybko robi jakby nowe sadzoneczki
tylko żeby ladna była na wiosnę to jak POli powiedziała trzeba podlewać mjocno
Kawa 08:30, 13 mar 2017

aaaa i na wzór podpory czekam bo u siebie też będe mieć anabelle
lojalna_ 09:50, 14 mar 2017

Anabelki pod brzoza świetnie wyglądają. Mam dwie sztuki od zeszłego roku mam nadzieje ze zmeznieja.tez jestem ciekawa podporek ))
malgol 10:11, 14 mar 2017

Kamila, kupiłam na Gardenii Variegate bo ID nie było, ale one bardzo podobnie się chyba prowadzi?Już w doniczkach dostałam mocno przycięte więc myslę,że możesz spokojnie swoje przyciąć.Jak będzie cieplej to zaczynam sadzenie ID tez musze zdobycPotfffora ci zazdraszczam

Kamila,Jola -podpórek sama nie mogę się doczekać ale na dniach już będa gotowe do malowania i obfocenia
malgol 10:16, 14 mar 2017

Kamila, a jak duzy jest twój potfffór ID?bo te moje zakupione Variegaty są w małych doniczkach P9 ale są gęste , na oko wygladają jakby składały sie z oddzielnych roślinek i tez myślałam, żeby je od razu podzielić i mieć więcej..mogę czy za młode jeszcze?
Kokesz 10:24, 14 mar 2017

malgol napisał(a)
Kamila, kupiłam na Gardenii Variegate bo ID nie było, ale one bardzo podobnie się chyba prowadzi?Już w doniczkach dostałam mocno przycięte więc myslę,że możesz spokojnie swoje przyciąć.Jak będzie cieplej to zaczynam sadzenie ID tez musze zdobycPotfffora ci zazdraszczam :

A jesteś na którymś zdjęciu z Gardenii bo nie mogę Cię skojarzyć?

Kokesz 10:25, 14 mar 2017

malgol napisał(a)
Kamila, kupiłam na Gardenii Variegate bo ID nie było, ale one bardzo podobnie się chyba prowadzi?Już w doniczkach dostałam mocno przycięte więc myslę,że możesz spokojnie swoje przyciąć.Jak będzie cieplej to zaczynam sadzenie ID tez musze zdobycPotfffora ci zazdraszczam :

A jesteś na którymś zdjęciu z Gardenii bo nie mogę Cię skojarzyć?

malgol 11:11, 15 mar 2017

Renata,nie ma mnie na żadnym zdjęciu ,bo pojawiłam się na chwilę gdy chyba jeszcze się zbieraliście, jadłyście obiad itp. i dość szybko sie pożegnałam bo czasu niestety nie starczyło na dłuższe spotkanie. Choć bardzo żałowałam i do dziś wypominam rodzinie ,że nie dali mi czasu na spotkanie z koleżankami

Gdy Asia opublikowała zdjęcia to ja sobie Ciebie przypomniałam
anna_t 20:14, 17 mar 2017

cześć Gosia ślicznie masz!!!!!!!!!!!!!!!!
variegata bardziej polecana od id bo nie rozłazi się rozłogami. ja bym dzieliła
i hortki masz pod brzozami a ja własnie zastanawiam się czy to towarzystwo nie za bardzo podbiera sobie wodę
malgol 20:39, 17 mar 2017

No wszyscy się nad tym zastanawiają a ja mam anabelki i pod brzozami i pod sosnami i żadne się nie skarżą faktem jest, że podlewam, ale nie jakoś specjalnie więcej niż gdzie indziej

Ania, dzięki za wsparcie będę dzieliła Variegaty...chociaż ID muszę też przetestować na sobie