O Matko! Tyle gości do mnie przyszło a mnie nie ma
Renia,Asia, dziękuję za takie miłe slowa To mówiąc gornolotnie balsam na duszę ogrodnicza Gdy Wy przyszlyscie do mnie ja jak zwykle lazilam po Waszych ogrodach a potem postanowiłam dosadzic krokusow...i tu problem, bo w 3 sklepach jakich byłam wszystkie cebulki mają kiełki! Kupować czy takich już nie powinno się sadzic?
Nieee, Nigry obciachamy kosmetyczne cięcie będzie ale będzie
Żartuję, Nigry szybko odrastaja a brzozy łatwo można popsuć nieodpowiednim cięciem. Także nadal będę latać z miotla po tarasie
A jak myślisz kupić takie cebulki krokusow z kielkami? W rajskim ogrodzie nawet takie byly!
Ja to nawet Danusi się radzilam co do tych brzoz. I doradzila, ale z zastrzeżeniem żeby dobrze patrzeć na pokrój bo można łatwo popsuć i drzewo straci naturalny pokrój i wtedy by zalowala Danusia.Rozumiesz? A co ja mam powiedziec?
Ja jadąc do pracy mijam ogród w którym chyba 2 albo 3 lata temu przycięto wielkie brzozy . Wtedy prawie płakałam nad nimi ,jako wielka miłośniczka tych drzew . Teraz odrosły i są cudne po prostu . Myślę nad swoimi ale nie mam odwagi . Zgadzam się że trzeba wiedzieć jak