O! I to może być rozwiązanie juz bym chciała wiosnę żeby poustawiac te rośliny i sprawdzić jak na żywo będą wyglądać. I czy się zmieszcz bo chyba w skali to nie rysowalas?
No wlasnie i teraz najgorsze przede mną jak zacznę dopracowywac to okaże się, że nic się nie mieści, ha ha
Ale to i tak dobry punkt wyjściowy. Myślisz, że łukowe nasadzenia będą pasowały do lukowatych nasadzeń dalzzej części rabaty, tej niewidoczne? Widać tylko łukiem zaznoczone 7 szt anabelek...Tak biegnie nasadzenie anabelkowe...
A ty! no dobra, zobaczymy w realu jak to się sprawdzi może jeszcze te zawilce gdzie wcisne obok piwonii bo Danusia proponował to zestawienie z piwoniami
Jak się nie ma talentu do planowania trzeba zgapiac
Ja minimalistycznie nie potrafię bardzo podoba mi się u innych,ale u mnie się nie sprawdzi.Ale pocieszam się,ze Danusia też robi takie wielogatunkowe ogrody więc chyba tak też można?
Poszłam z tymTwoim planem Dominika w ogród i tak na oko patrząc to to się wszystko nie zmieściAle na tej koncepcji popracuje Wiesz,tu oprócz miejsca to jeszcze jest problem cienia bliżej ścieżki a bliżej trawnika jest dla odmiany słońce.moze wiosna uda się jakieś konary przyciąć to światło się zmieni .Najważniejsza że jest główną koncepcja