Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

Nett 09:59, 15 lis 2016

Gosiu znajomi kupują w internecie i podobno wychodzi dużo taniej niż w marketach. Ja też będę zamawiac za jakiś czas.
MirellaB 10:03, 15 lis 2016

Bardzo ładne zdjęcia
malgol 10:03, 15 lis 2016

Kupowałam w necie siarkę, siarczan amonu i inne do rodków , których trudno w sklepie znależć a jakos nie pomyślałam żeby sprawdzić nawozy np. do trawnika czy innych roślin! a to przecież najwięcej kasy pochłania.
Tez zamówię w internecie w tym sezonie
malgol 10:03, 15 lis 2016

MirellaB napisał(a)
Bardzo ładne zdjęcia

Dzięki Mirelko
Dominika11 10:05, 15 lis 2016

malgol napisał(a)
Masz rację ,tak należałoby robić Ja jakoś stale planuję że tej jesieni będę zapobiegawcza i potem ...jak zwykle nawozy kupuję wiosna i biadolę, że tyle kasy poszło
Ale ponieważ tyle zmian na wiosne planuję i zakupów roslinnych to chyba skorzystam z Twoich rad i coś kupię z nawozów teraz. Najwięcej to na trawnik potrzeba
to jak nic musisz sobie to rozplanować, bo zbankrutujesz na wiosnę

a trawnik, niby nic takiego, a najtrudniejszy w utrzymaniu i bardzo kosztowny - a to tylko trawnik
Dominika11 10:06, 15 lis 2016

malgol napisał(a)
Kupowałam w necie siarkę, siarczan amonu i inne do rodków , których trudno w sklepie znależć a jakos nie pomyślałam żeby sprawdzić nawozy np. do trawnika czy innych roślin! a to przecież najwięcej kasy pochłania.
Tez zamówię w internecie w tym sezonie
ja zamawiam tylko i wyłącznie przez neta i jest faktycznie taniej i jestem zadowolona
malgol 10:15, 15 lis 2016

A masz jaką sprawdzoną firmę w necie?
malgol 10:19, 15 lis 2016

Dominika11 napisał(a)
to jak nic musisz sobie to rozplanować, bo zbankrutujesz na wiosnę

a trawnik, niby nic takiego, a najtrudniejszy w utrzymaniu i bardzo kosztowny - a to tylko trawnik

Odkąd mam własny ogród najbardziej śmieszą mnie ludzie , którzy się buduja i twierdzą ,że oni chcą tylko trawnik, żadnych rabat ,żeby mieć spokój z ogrodem A Ja chyba zmniejsze trawnik bo jest najbardziej wymagający ze wszystkich roslin !
Dominika11 10:28, 15 lis 2016

malgol napisał(a)
A masz jaką sprawdzoną firmę w necie?
zaraz podam ci na priva linka skąd ja zawsze zamawiam i jestem zadowolona - cena mi pasuje, szybko wysyłaja towar
Margerytka40 10:29, 15 lis 2016

malgol napisał(a)

Odkąd mam własny ogród najbardziej śmieszą mnie ludzie , którzy się buduja i twierdzą ,że oni chcą tylko trawnik, żadnych rabat ,żeby mieć spokój z ogrodem A Ja chyba zmniejsze trawnik bo jest najbardziej wymagający ze wszystkich roslin !

Też tak uważam i nie chcę dużego trawnika .