Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Psiamama 21:18, 04 lip 2016

Kurka wodna i motyla noga! Kupuję porządny aparat może choć trochę mi to pomoże
L00zak 21:43, 04 lip 2016

Jak zawsze super fotki, a tawułka mnie też urzekła
elzbieta_g 21:46, 04 lip 2016

Zana napisał(a)
Migawki spod rudery, będzie sporo,

rudera to pikusale migawki z ogrodu... to już bajka
anbu 21:49, 04 lip 2016

Śliczności Anulko
Zana 23:05, 04 lip 2016

Karol dziękuję

Iwonka hortki też mnie zadziwiają, robią się jakieś monstrualnie wielkie, a to dopiero ich drugi rok u mnie. Co będzie za trzy lata? Szałwie szaleją, ale kwitnienie już kończą, po ścięciu będzie widać żurawki. Róże z przywrtonikiem to bynajmniej nie jest moje odkrycie, takie połączenie często widać na zdjęciach. A u mnie to akurat przypadek. Sama widziałaś ten przytarasowy misz-masz.

Aga dobry aparat to na pewno kawałek sukcesu Kupuj, kupuj! Mój sprzęt już nieco leciwy jest, ale jeszcze jak widać daje radę

Michał ja myślałam, że róże się bardziej spodobają, ale widocznie róż za dużo już

Ela zawsze mówię, że połowa sukcesu to jednak to urządzenie techniczne i oko

Ania nieskromnie przyznam, że te fotki też mi się podobają. Było tak ostre słońce, że na podglądzie aparatu w ogóle nie było widać, jak te zdjęcia wychodzą. Dopiero w domu na kompie pokazały swój urok.

Konieczki 10:10, 05 lip 2016

Zana kiedyś tu byłam, nic nie pisałam. Dziś grzecham by było opuścić ten ogród bez wyrażenia swojej pochwały Przepiękne kompozycje i rzeźba - rewelacyjna

Ps. A czym tuczesz swoje hortensje? Moje bidoty
kamila66 10:20, 05 lip 2016

Zana napisał(a)

[b]Kamila z oflisowego ogrodu
z tymi szczegółami to mnie zaskoczyłaś na maksa. W tym moim ogródeczku, który cały czas jest w niekończącej się fazie powstawania jest jeszcze dużo bałaganu, zapewniam Cię. W każdym razie dziękuję. Kadry fotograficzne cierpliwe są, jak papier który też wszystko przyjmie

Coś o tym wiem bo księgową jestem
"Niekończąca się faza" nigdy się nie skończy
Na której stronie rosną u Ciebie tawułki? Ja ze swoimi latam 5 rok bo mi je przypala słońce.
inka74 10:32, 05 lip 2016

Zana napisał(a)
Iwonka hortki też mnie zadziwiają, robią się jakieś monstrualnie wielkie, a to dopiero ich drugi rok u mnie. Co będzie za trzy lata? Szałwie szaleją, ale kwitnienie już kończą, po ścięciu będzie widać żurawki. Róże z przywrtonikiem to bynajmniej nie jest moje odkrycie, takie połączenie często widać na zdjęciach. A u mnie to akurat przypadek. Sama widziałaś ten przytarasowy misz-masz.

Im więcej siedzę teraz na forum w różach tym częściej to połączenie znajduję. Ale u ciebie na żywca widziałam a to co innego

Z hortkami może wyjdzie na to, że będziesz po całej rabacie je rozstawiać a nie nowe dosadzać jak trawy z tyłu puścić chcesz )) jak tak rosną znaczy się dobre warunki mają.
07_Rene 11:11, 05 lip 2016

Zana napisał(a)
Renia tawułki dziękują. Sadziłam tak na oko co 40 cm, to ubiegłoroczne sadzonki. Jak kupiłam to już były całkiem ładne, w tym roku przyrosły. Ale kupiłaś rodki czy tawułki?

Rodki czekają w doniczkach, wykopałam ze zbyt słonecznej rabaty. Kilka tawułek różowych mam, ale jeszcze dokupiłam nowe
Twoje zdjęcia to dla mnie fajna inspiracja
MirellaB 13:02, 05 lip 2016

Jarzmianki pięknie się prezentują
Nigdy nie przepadałam za tawułami,mam jedną różową, ale zaczynają mi się podobać. Miejsca niestety brak na większą ilość