Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

lojalna_ 17:55, 07 sie 2017

Macham urlopowo. Buziaczki
kerii 19:14, 07 sie 2017

Sama nie wiem co ładniejsze ogród czy fotki
Gruszka_na_w... 22:35, 07 sie 2017

No i wzięła się gdzieś podziała z brunetem, a fotek brak.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Zana 18:40, 08 sie 2017

Kasia_CS napisał(a)
Nadrobiłam Masz cudowną tą ławeczkę - bardzo mi się ona podoba, przewija się w kilku ogrodach i zawsze mnie zachwyca

Mnie też u innych zachwyca. A u mnie już jakoś mniej, przynajmniej na razie
Zana 18:42, 08 sie 2017

zawitka napisał(a)
No gdzie Ty w tak pięknym trawniku masz chwastnicę??????? Jezówki urocze też muszę dokupić i to zamiast róż bo z rózami nie po drodze mi.Jak się zakłuję to problem mam za 3tygodnie albo i miesiące

A mam, mam! W okolicach bramy wjazdowej mi się panoszy. W ubiegłym roku dwie taczki tego dziadostwa ręcznie powyrywałam. W tym roku też już powalczyłam. No i widzę, że mi się na moją rabatę przechowalnikową powysiewała, a tam tak gęsto że nie mam jak wleźć.
Zana 18:44, 08 sie 2017

makkasia napisał(a)
Twój ogród z rzeźbą jest jednym z tych wątków, które odwiedzam aby napaść oczy - choć ostatnio robię to po cichutku za co przepraszam
Dziękuję Anulko za Twoje zdjęcia, ściskam

Kasieńko, nie wiem co napisać na takie słowa. Bardzo Ci za nie dziękuję. Nie masz za co przepraszać, chyba każdy potrzebuje mieć okresy wyłączenia, grunt że jesteś znowu.
Zana 18:46, 08 sie 2017

Makusia napisał(a)
Ławeczka piękna jest! Pomysł Szefowej idealny- tak mi się wydaje
Folia na spodzie hortek ...hmm...a w niej otwory pewnie musiałyby być?
Ciekawa jestem co wymyślisz

No właśnie z tą folią, ja swego czasu myślałam, żeby taki dół wyłożyć agrowłókniną, ale nie wiem czy to dobry pomysł. W folii otwory musiałyby być, bo by się bagienko mogło zrobić. Nie wiem co wymyślę, bo mi się nie dość że myśleć, to jeszcze robić nie chce.
Zana 18:47, 08 sie 2017

Iwonka napisał(a)

Mam hortensję Magical Moonlight. Faktycznie jest cały czas biała, powiedziałabym nawet że limonkowa. Rośnie u mnie w słońcu, ale na północnym stoku. To bardzo ładna odmiana i fajnie do brzóz pasuje!

Dziękuję za dobrą opinię. A ja sobie po cichutku już Twój ogródek oglądałam, zajrzę oficjalnie
Zana 18:49, 08 sie 2017

lojalna_ napisał(a)
Macham urlopowo. Buziaczki

Odmachuję Ci zgubo kolejna. A ja już się zamartwiać zaczynałam. Dobrze, że wszystko dobrze i odpoczywaj. No i baw się superowo
Zana 18:50, 08 sie 2017

kerii napisał(a)
Sama nie wiem co ładniejsze ogród czy fotki

Jola, na szczęście ja wiem: no fotki, toż to oczywista oczywistość