Zana
21:11, 07 kwi 2018
Basiu no udało mi się w tym ferworze kilka fotek cyknąć
. Iryski są śliczniusie, szkoda tylko, że takie malutkie. Musi być ich naprawdę dużo, w masie siła
. Mnie najbardziej podobają się te fioletowe, ale z drugiej strony to w ogóle by ich u mnie nie było widać. Kiedyś dosadzę w innym miejscu.
Martynka mówisz, że śliczne? Ja to pierwszy raz w życiu cięłam i cykora miałam, no ale jakoś poszło. Trochę jakieś łysawe dołem się zrobiły. Przesadzanie oczywiście, że związane ze zmianami koncepcji. Przecież to u nas normalne
.
Tesia jeny, gdzieś Ty ten trawnik dojrzałą
. Kochana, trawnik aktualnie to prawie sam mech, masakra. W przyszłym tygodniu wertykulacja będzie (mam nadzieję). I wtedy cała prawda o trawniku wyjdzie na jaw
.
Patrycja tylko kup od razu przynajmniej kilkadziesiąt, tak nawet bliżej setki. Wtedy będziesz miała efekt wow! One w rzeczywistości są bardzo malutkie.
Haniu no skoro Ty tak piszesz to chyba wszystko ok
.

Martynka mówisz, że śliczne? Ja to pierwszy raz w życiu cięłam i cykora miałam, no ale jakoś poszło. Trochę jakieś łysawe dołem się zrobiły. Przesadzanie oczywiście, że związane ze zmianami koncepcji. Przecież to u nas normalne

Tesia jeny, gdzieś Ty ten trawnik dojrzałą

Patrycja tylko kup od razu przynajmniej kilkadziesiąt, tak nawet bliżej setki. Wtedy będziesz miała efekt wow! One w rzeczywistości są bardzo malutkie.
Haniu no skoro Ty tak piszesz to chyba wszystko ok