Zana
19:51, 17 maj 2018
Dziewczyny strasznie zarobiona jestem no i niechże już te wakacje przyjdą!!!
Serby jeszcze nie posadzone, ale w sobotę przyjechała Iwonka specjalizująca się w przerwach kawowych
i razem uradziłyśmy. Będą dwa serby a pomiędzy nimi posadzę jesienią (a właściwie przesadzę) wiąza wredei, który sobie rośnie na razie troszkę z boku.
Gosiek cena trzycyfrowa za kalinę raczej mnie nie leży w obszarze moich zainteresowań
.
Irenko no jakoś z tego galimatiasu drzewnego przecież w końcu wyjdę
.
Paulinko no dziękuję Ci kochana za zrozumienie
. Decyzja jak je posadzić została podjęta.
Aniu/Anka_ dziękuję, też mnie podbudowałaś
Kasiu Mrokasiu nie ukatrupią, nie będzie tak źle jak się może na fotce wydaje. Będzie dobrze
Asia Makadamia Skarbie, będzie dobrze
. Przyjechała Iwonka i wespół zespół uradziłyśmy. Będą dwa serby posadzone, trzeci chyba do oddania w dobre ręce.
Makusia dziękuję Ci za opinię, chyba jednak glediczji nie będzie.
Wyjątkowo wcześnie w tym roku kwitną rododendrony, na pierwszym planie wiąz wredei, kandydat do przesadzenia:
Serby jeszcze nie posadzone, ale w sobotę przyjechała Iwonka specjalizująca się w przerwach kawowych

Gosiek cena trzycyfrowa za kalinę raczej mnie nie leży w obszarze moich zainteresowań

Irenko no jakoś z tego galimatiasu drzewnego przecież w końcu wyjdę

Paulinko no dziękuję Ci kochana za zrozumienie

Aniu/Anka_ dziękuję, też mnie podbudowałaś

Kasiu Mrokasiu nie ukatrupią, nie będzie tak źle jak się może na fotce wydaje. Będzie dobrze

Asia Makadamia Skarbie, będzie dobrze

Makusia dziękuję Ci za opinię, chyba jednak glediczji nie będzie.
Wyjątkowo wcześnie w tym roku kwitną rododendrony, na pierwszym planie wiąz wredei, kandydat do przesadzenia: