Zana
21:55, 17 lip 2018
Ewa/Anda, Mrokasia, Zoja, Figielka, Basia, Anka_, Inka, Alicja, Kerii, Łucja, Ola, Agata - dziewczyny odpowiadam zbiorczo, nie spodziewałam się tyyyyylu wpisów
. Wczoraj miałam zajęte popołudnie i wieczór (super spotkanie ze znajomymi i wspólny wypad do kina) i jak zobaczyłam baaardzo późnym wieczorem ilość wpisów to oniemiałam
.
Bardzo, bardzo Wam za wszystkie te wypowiedzi dziękuję, i te na tak, i te na nie, i te z różnymi propozycjami. Wszystkie są cenne, prezentują różne punkty widzenia, wyobrażenia.
Jesteście Kochane Fantastyczne Dziewuchy

Figielko, u podnóża donic będą właśnie hosty
, niestety nie biało obrzeżone (a ta wizja bardzo do mnie przemówiła
), ponieważ muszę wykorzystać te, które mam i siedzą aktualnie w doniczkach ogrodniczych.
Spróbuję z tymi hortensjami, wsadzę je głębiej, będą trochę niżej i zobaczymy jak dadzą radę. Na razie posiedzą jeszcze w ziemi, bo przed nami plany wyjazdowe. Kupiłam też na wszelki wypadek Palibiny, będę przymierzać i kombinować, najwyżej znajdą inne miejsce w ogrodzie.

Bardzo, bardzo Wam za wszystkie te wypowiedzi dziękuję, i te na tak, i te na nie, i te z różnymi propozycjami. Wszystkie są cenne, prezentują różne punkty widzenia, wyobrażenia.
Jesteście Kochane Fantastyczne Dziewuchy

Figielko, u podnóża donic będą właśnie hosty

Spróbuję z tymi hortensjami, wsadzę je głębiej, będą trochę niżej i zobaczymy jak dadzą radę. Na razie posiedzą jeszcze w ziemi, bo przed nami plany wyjazdowe. Kupiłam też na wszelki wypadek Palibiny, będę przymierzać i kombinować, najwyżej znajdą inne miejsce w ogrodzie.