Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Catalinasdiary 09:11, 16 lip 2018

A odnośnie tej ławki wg, gdzie Ty ją kupiłaś?
Zana 10:41, 16 lip 2018

Aniu tu bardziej o kolorystyczne doznanie estetyczne chodzi.

Kasiu a możesz szerzej napisać, co nie pasuje z tym kolorem, może mnie oświeci

Catalina priv poszedł.
Kasiolaaa 11:32, 16 lip 2018

zana rabatka mi sie bardzo podoba ale tak troszke ten kolor jakby obciaza przytlacza takie one ciezkie masywne same w sobie cudne ale kolor zeby byly ceglaste albo biale mysle ze lepiej by to wygladalo nie zrozum mnie zle tragedi niema ale wiesz lepiej zawsze moglo by byc
Zana 12:42, 16 lip 2018

aj, coś mi się podublowało
Zana 12:44, 16 lip 2018

Kasia, ja się cieszę, że szczerze piszesz to co myślisz. Przecież nie chodzi o to, żeby tylko och i ach.
Owszem, donice są duże (żałuję, że nie kupiłam mniejszego rozmiaru, ale mleko się rozlało), jak je ustawiłam to też miałam wrażenie przytłoczenia. Zdecydowanie brakuje nasadzeń dookoła. Myślę, że jak będą rośliny to to wrażenie złagodzi się. Ten kolor mnie się akurat podoba, ale to jest subiektywne wrażenie. Nie wykluczam, że za jakiś czas stwierdzę, że do kitu, że miałyście rację.
Widzisz, ja akurat ani ceglastych, ani białych nie czuję. Każdemu podoba się co innego i bardzo dobrze.
anna_t 12:54, 16 lip 2018

jakbyś miałą je wyrzucać to wiesz...przygarnę według mnie są boskie!!!
Zana 13:10, 16 lip 2018

Ania, oczywiście! Będę pamiętała.
Dylematy dotyczą odczuć (w tym kolorystycznych) czy pasują do ławki czy może jednak nie pasują
zoja 13:18, 16 lip 2018

Anulka mi te donice bardzo się podobają zakątek też, ale chyba Danusia ma rację że ławkę wsuń głębiej to będzie lepiej...
a z resztą teraz pokazujesz jak jest pusto wokoło a chyba coś tam jeszcze dosadzisz
Zana 13:22, 16 lip 2018

Zoja, oczywiście, że będę dosadzać. Ławki głębiej nie da się przesunąć, bo za nią jest pień świerka. Mogłabym donice do przodu ewentualnie wysunąć, Iwonka z kolei radzi przesunąć je do tyłu, ot każdy ma inne oko.
Danusi chodziło o to, żeby hortensje w donicach głębiej posadzić, a nie ławkę dać głębiej
Anda 13:28, 16 lip 2018

Mnie sie kolor również podoba i własnie fajnie, ze są takie duze. Nie jestem na bieżąco i nie wiem - dlaczego nie pasują Ci hortensje do tych donic? Wg mnie świetnie w nich będą wyglądać. Do nich dodasz te w kolorze ołówkowym plus może jeszcze jakieś inne donice, np. z hostami, begoniami albo Ophiopogon, do tego rabaty dookoła i będzie jak w raju
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies