Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

April 10:41, 30 kwi 2019

Zana napisał(a)
April możesz przywieźć, gdzieś ulokuję. Tylko nie za dużo. Ja sobie nie przypominam, żebym jeszcze coś chciała
Aha, i przygotuj się psychicznie na widoki niezbyt, że tak ujmę delikatnie, ciekawe

Daj spokój, widziałaś mój rozgardiasz.. wcale się nie poprawiło choć tyram i tyram...
Zana 10:44, 30 kwi 2019

Aprilku, Twój rozgardiasz przy moim to pikuś, tak więc wiesz... nastawienie odpowiednie konieczne
tulucy 10:53, 30 kwi 2019

April napisał(a)

Daj spokój, widziałaś mój rozgardiasz.. wcale się nie poprawiło choć tyram i tyram...

Zana napisał(a)
Aprilku, Twój rozgardiasz przy moim to pikuś, tak więc wiesz... nastawienie odpowiednie konieczne

krygują się jak panny na wydaniu...
April 10:55, 30 kwi 2019

No chyba, że umówimy się u mnie. Iwonka będzie miała po drodze. Przy okazji się zapoznamy i przetrzemy ścieżki
Ukopiemy ile chcesz i co chcesz a potem wszystkie trzy udamy się do ciebie na kolejne wykopaliska
Co wy na to dziewczyny? Na którą się umawiałyście?
April 10:58, 30 kwi 2019

tulucy napisał(a)

krygują się jak panny na wydaniu...

Za stara jestem na krygowanie Raczej zrzuciłam różowe okulary i stałam się realistką, mocno stąpającą po ziemi
Ale nie mam kompleksów z tego powodu. I tak mam najładniej w mojej miejscowości hi, hi, hi ( tu słychać zarozumiały chichot)
tulucy 10:59, 30 kwi 2019

ja najładniej nie mam i mieć nie będę, ale pewnie mam najciekawiej ze względu na róże i inne kolekcje
April 11:05, 30 kwi 2019

tulucy napisał(a)
ja najładniej nie mam i mieć nie będę, ale pewnie mam najciekawiej ze względu na róże i inne kolekcje

I takie nastawienie mi się podoba.

U mnie nie było trudno mieć najładniej, działki rekreacyjne głównie trawa i iglaki albo kilku mieszkańców zajmujących się hodowlą. Zero konkurencji. Nikt przy zdrowych zmysłach nie zakłada ogrodu w lesie na piachu. Choć powstały nowe domy i widzę pewne chęci do ogrodnictwa.
Zana 11:09, 30 kwi 2019

Sorry Aprilki, ale ja z pewnością będę w ferworze walki, więc na wizytę do Iwonki niestety nie tym razem. Nie przyjmę Was w stroju wizytowym, raczej bardzo na roboczo ze starganym włosem i bez perfum.

Na godzinę jeszcze się nie umawiałyśmy, mnie to jest raczej chyba wszystko jedno. Może nich Iwonka napisze jak jej pasuje.
Zana 11:09, 30 kwi 2019

tulucy napisał(a)
ale pewnie mam najciekawiej ze względu na róże i inne kolekcje

I TEGO SIĘ TRZYM
April 11:15, 30 kwi 2019

Zana napisał(a)
Sorry Aprilki, ale ja z pewnością będę w ferworze walki, więc na wizytę do Iwonki niestety nie tym razem. Nie przyjmę Was w stroju wizytowym, raczej bardzo na roboczo ze starganym włosem i bez perfum.

Na godzinę jeszcze się nie umawiałyśmy, mnie to jest raczej chyba wszystko jedno. Może nich Iwonka napisze jak jej pasuje.

Źle mnie zrozumiałaś. Przyjedźcie obie do mnie, stracisz 20 minut, nie żebym cię wyganiała, możemy posiedzieć dłużej.Potem do ciebie, razem.
Nie do Iwonki, no o ile będzie miała ochotę.
Zresztą ja się dostosuję Też będę tyrać więc strój oczywiście ogrodowy