Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

April 11:53, 29 kwi 2019

Zana napisał(a)
Tak na szybko w ramach przerywnika w pracy, to napiszę, że ja po spotkaniu u Iwonki to jakoś tego spotkania u mnie nie widzę, chyba że chcecie mnie skazać na spalenie ze wstydu.

Do Danusi jak mi się uda, to stawiam wyłącznie niedzielę. Ktoś chętny?

Od środy do piątku ryję u siebie.

Aprilku w sobotę do Skubianki? Och ty skubaniutka, dobrze żeś się przypadkiem wygadała, a nóż... Zobaczę, bo chyba jednak czerwony guzik z napisem "rozsądek" trzeba włączyć.

No dobra, a gdyby cię to nic nie kosztowało, tzn obejrzałabyś w szkółce, a potem przyjechała do mnie i wykopała to co na ciebie czeka Wróciłabyś z roślinami, miała co sadzić, więc chęć posiadania nowego byłaby zaspokojona Sprytne cooooo?

ps. ja też palę się ze wstydu jak do mnie ktoś przyjeżdża ale trudno, nie mam dość czasu a teren spory. No i te ciągłe przebudowy.hi hi.
Nie martw się, nikt nie krytykuje, chodzi o towarzystwo. Ja jestem wyrozumiała i oczekuję tego samego w stosunku do mnie
April 12:00, 29 kwi 2019

makadamia napisał(a)
Ja się wybieram do Danusi, ale dopiero w niedzielę. Wcześniej mnie nie będzie, więc nie da rady.

U Anuli byłam raz, ale chętnie bym się przejechała drugi.
Zwłaszcza, jeśli w pakiecie byłaby wizyta u April.

I pod warunkiem, że mnie mąż nie przywiąże paskiem do kaloryfera, bo on ciężko znosi moje wybywanie z domu, a tutaj prawie co tydzień zapowiada się impreza

Pamiętaj, że pasek zawsze można przegryźć. Gorzej z łańcuchami...
A ja jestem zawsze otwarta na odwiedziny
tulucy 12:32, 29 kwi 2019

Zana napisał(a)
Tak na szybko w ramach przerywnika w pracy, to napiszę, że ja po spotkaniu u Iwonki to jakoś tego spotkania u mnie nie widzę, chyba że chcecie mnie skazać na spalenie ze wstydu.

Aprilku w sobotę do Skubianki? Och ty skubaniutka, dobrze żeś się przypadkiem wygadała, a nóż... Zobaczę, bo chyba jednak czerwony guzik z napisem "rozsądek" trzeba włączyć.

To ja tym bardziej się utwierdzam w tujach i białej Mariannie... I zamknięciu ogródka

Weekend mam już poobstawiany planami. Ale innym razem do tej Skubianki bardzo chętnie...
Kociamama 12:38, 29 kwi 2019

Zana napisał(a)

Specjalnie dla Ciebie romantyczne wydanie kwiatuszków Kiku:

Rozpłynęłam się
KasiaBawaria 14:02, 29 kwi 2019

Glina piaszczysta, to glina z przewaga piasku. Tyle ze u mnie wiecej tego piasku niz gliny.Ciezkie warunki, bo czasem 1 metr od dolka juz inna ziemia jest.
Brzozowadzie... 22:17, 29 kwi 2019

O dziewczyny, a weźmiecie mnie w niedzielę ze sobą do Danusi? Bo ja nieśmiała jestem, sama nie pojadę
April 07:05, 30 kwi 2019

Uzgodniłam z M że jednak w niedzielę, 5-ego się wybierzemy. To może się jakoś skrzyknąć o jednej godzinie? No bo ja też nikogo nie znam poza Zaną
Gosiek33 07:26, 30 kwi 2019

napisałam się że ach... i wszystko mi wcięło
April 07:31, 30 kwi 2019

Oooo, skłamałam, Gosiek ostatnio poznałam u Kwartecika.

Gosiu, wybierasz się do Danusi w niedzielę? Powinnam u ciebie napisać, wiem. Ciągle jeszcze studiuję twój wątek
inka74 07:42, 30 kwi 2019

Zana napisał(a)

słuchajcie, jak tak mi będziecie marudzić to ja zamknę się w sobie i foch normalnie. Macie tak klimatyczne i piękne ogrody a tu takie marudzenia.

Anula - ja bezczelnie się do ciebie wpraszam na kawę. Mogę wstępnie w piątek? Niedziela z wizytą u Danusi byłaby idealna. Asia też niedzielę obstawiała. Jestem chętna na taki wypad nawet bardzo. Skubianka mi odpada teraz - fundusze jeszcze nie dotarły a tam mam 2 metalowe kokoryczki do dokupienia.