Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

AgnieszkaW 07:26, 07 cze 2019

Prześliczny ogród
Anda 07:58, 07 cze 2019

Również się zachwycam Ogród taki, jakie najbardziej lubię

Czy możliwym byłoby podpisanie róż na zdjęciach?

Co tworzy tutaj najniższe piętro?

Zana napisał(a)

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
makadamia 08:15, 07 cze 2019

Oooo, wiedziałam, że jak Anula pojedzie do Ani, to będzie uczta.
Pięknie wszystko bujnęło od naszej wizyty
Kasia_CS 12:52, 07 cze 2019

Anda napisał(a)
Również się zachwycam Ogród taki, jakie najbardziej lubię

Czy możliwym byłoby podpisanie róż na zdjęciach?

Co tworzy tutaj najniższe piętro?

Ewo, po ziemi płoży się tojeść rozesłana
malgol 13:35, 07 cze 2019

O rany!! jaki ogród!! Iza mnie ostrzegała ,że Kwartecik ma piękny ogród nie spodziewałam się ,że aż tak...
nie wiem co bardziej zachwyca... czy przepiękne róże , czy trawiszcza wypływające na ścieżki, czy te cisy( jakie to? )Rabaty przepięknie skomponowane, normalnie szczeka opada!!
Zdjęcia powinnam zacytować wszystkie bo Anula robi na dodatek piękne fotki
Brzozowadzie... 14:03, 07 cze 2019

Ooooo, jak ten ogród się cudnie zmienia. Byłam z miesiąc temu, a teraz to już zupełnie inna odsłona. Przepięknie! I wspaniałe oko Fotografa! Chyba muszę się wybrać do Kwartecika... Biedna Ania
P.S. Anulko, wybacz, że wrócę do tematu Pacholęcia, myślę, że teraz On Cię mało potrzebuje, jedynie Twojego wsparcia mimo pozornego odrzucenia. Ty już swoje zrobiłaś, teraz bardziej potrzebny Mu jest Ojciec lub jakiś inny dobry męski wzorzec Ściskam!
Brzozowadzie... 15:24, 07 cze 2019

Zana napisał(a)

Na ruderowej zaczynają kwitnąć naparstnice Carillon. To naparstnice bylinowe, mam je od kilku lat, kwitną co roku. No i wysiewają się.

Aaaa, ja te naparstnice znam! Są piękne O, i właśnie, im ładnie z żółtymi liśćmi, ożenię je z hakone Aureloa
kwartet 17:40, 07 cze 2019

Przepraszam że z takim opóżnieniem ale prądu nie dali .Dziewczyny bardzo dziekuję za miłe słowa,jak wiadomo Anula i wiadru piękne zdjęcie zrobi (a Gosia jeszcze dopieszczała tu gałązkę zjeła tu listek)także rzeczistość nie taka różowa choć niektóre róże tak.
Cisy na słonecznej to głównie fastigiata albo robusta( pan sprzedawca nie był pewien co ma) ,jest też oliwka(nie przepadam choć w tym roku robi co może żeby się przypodobać) i jeden nn(wyglądał na kolunmnowego to wziełam).
Anda, tak jak Kasia napisała dolne piętro to tojeść rozesłana aurea,róże chętnie bym podpisała ale nie wiem jak się to robi(dziewczyny to wiedzą że ja zdolna inaczej jestem).Gdzieś przeczytałam że czasami Polskę nawiedzasz to możesz mnie dopisać do listy ogrodów do zwiedzania a koło mnie i Iza i Łucja(ale ci rodzice imie dali trzy przyciski naraz muszę naciskać)bazą noclegową dysponuję.
Chętnych na odwiedziny zapraszam, kto bywa częściej to wie że każdy mile widziany.
Anula jak ty się ponownie nie pojawisz to foch będzie jak nic.
I jeszcze taka refleksja nam są do życia takie spotkania potrzebne w większym i mniejszy gronie,kiedyś były kola gospodyń czy coś a teraz pustka.Musimy sobie radzić,to takie nasze grupy wsparcia.
Gosiek33 18:32, 07 cze 2019

O to jest to - Koło Gospodyń Ogrodowych
Brzozowadzie... 20:45, 07 cze 2019

kwartet napisał(a)

I jeszcze taka refleksja nam są do życia takie spotkania potrzebne w większym i mniejszy gronie,kiedyś były kola gospodyń czy coś a teraz pustka.Musimy sobie radzić,to takie nasze grupy wsparcia.

Dobrze Kwartecik pisze!