Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

jolanka 20:52, 07 cze 2019

Zgadzam się z Wami w całej rozciągłości. To taka terapia grupowa, efekty widać natychmiast
Helen 20:52, 07 cze 2019

kwartet napisał(a)
Przepraszam że z takim opóżnieniem ale prądu nie dali .Dziewczyny bardzo dziekuję za miłe słowa,jak wiadomo Anula i wiadru piękne zdjęcie zrobi (a Gosia jeszcze dopieszczała tu gałązkę zjeła tu listek)także rzeczistość nie taka różowa choć niektóre róże tak.
Cisy na słonecznej to głównie fastigiata albo robusta( pan sprzedawca nie był pewien co ma) ,jest też oliwka(nie przepadam choć w tym roku robi co może żeby się przypodobać) i jeden nn(wyglądał na kolunmnowego to wziełam).
Anda, tak jak Kasia napisała dolne piętro to tojeść rozesłana aurea,róże chętnie bym podpisała ale nie wiem jak się to robi(dziewczyny to wiedzą że ja zdolna inaczej jestem).Gdzieś przeczytałam że czasami Polskę nawiedzasz to możesz mnie dopisać do listy ogrodów do zwiedzania a koło mnie i Iza i Łucja(ale ci rodzice imie dali trzy przyciski naraz muszę naciskać)bazą noclegową dysponuję.
Chętnych na odwiedziny zapraszam, kto bywa częściej to wie że każdy mile widziany.
Anula jak ty się ponownie nie pojawisz to foch będzie jak nic.
I jeszcze taka refleksja nam są do życia takie spotkania potrzebne w większym i mniejszy gronie,kiedyś były kola gospodyń czy coś a teraz pustka.Musimy sobie radzić,to takie nasze grupy wsparcia.

Podobają mi się te koła gospodyń A całość masz przepiękną
tulucy 20:58, 07 cze 2019

Ania to żeś mi rozjaśniła, czemu dziewczyny piszą Luśka - omijają ten trzeci klawisz btw wybaczę każdą formę mojego imienia, byle nikt nie używał Łucia i Łusia - tych normalnie nie trawię.

Pomysł na Koło mnie się bardzo podobuje, popieram ręcami i nogami
kwartet 22:24, 07 cze 2019

Anula ta bylinowa naparstnica za mna chodzi już od zeszłego roku, może gdzie leży u ciebie jakaś nieużywana,to ja bym poużywała.
Łucja no popatrz jakie sprytne bestie.
Johanka77 22:31, 07 cze 2019

O Matulu!!! Jaki piękny ogród!
Gratulację Kwarteciku!
Johanka77 22:34, 07 cze 2019

Zana napisał(a)

No bez przesady z tym artyzmem wiadra, przecież to donica!
Kurcze, jakoś nie jarzę u Ciebie sporobolusów. Chyba faktycznie mizerne. Musisz pokazać koniecznie!

Mizerne pitki między kocimiętą i hortkami u mnie rosną.
Ale jakie były sadzonki rok temu, takie i w tym roku one...
Brzozowadzie... 12:26, 08 cze 2019

Anuś, a jak myślisz, przeżyją te naparstnice przeprowadzkę teraz, w czasie kwitnienia, czy lepiej poczekać?
UrsaMaior 14:34, 08 cze 2019

tulucy napisał(a)
Ania to żeś mi rozjaśniła, czemu dziewczyny piszą Luśka - omijają ten trzeci klawisz btw wybaczę każdą formę mojego imienia, byle nikt nie używał Łucia i Łusia - tych normalnie nie trawię.

A Lucja może być?;D
tulucy 14:56, 08 cze 2019

hehe może
Poppy 23:23, 08 cze 2019

Nowa12 napisał(a)
Pozwolę się wtrącić . Tawułka vision in red jak dla mnie ma kolor tzw. fuksja. Czyli piękna jest . Moja ulubiona ze wszystkich tawułek bo i liście ma ładne.

Super, dobrze to wszystko slyszec, dzieki!