Ja to się boję, że jak zacznę wymyślać to mnie poniesie)) tą pod płotem chciałam minimalistyczną i na wiosnę jeszcze taka była a jak się wszystko rozrosło to busz się zrobił)) akcentem głównym miał być nutkaj a teraz go nawet nie widać)
Boję się żeby nie było tak z tymi hortensjami) zacznie się od hortek a za chwile to i trawy i hosty i azalie i jeszcze nie wiadomo co nasadzę))
zdobyłam żeby nie powiedzieć, że ukradłam )))) taką roślinkę i nie wiem co to czy to jednoroczne czy bylinowate może ktoś wie bo chciała bym to rozmnożyć a nie bardzo wiem jak
Dziewczyny, moje hortki już posadzone, efekt chwilowy nie jest zbyt powalający ale pierwsze koty za płoty, one już rosną. a resztę się dosadzi i mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie ładnie.
Jak się okazało w trakcie sadzenia muszę dokupić jeszcze conajmniej dwie a na pewno jedną no i oczywiście korą wysypać.
Bardzo ładny masz ogród, już taki dojrzały. Spaler hortensjowy pierwsza klasa. Do hortensji możesz posadzic te fioletowe czosnki (sama tak mam ), a pod nogi żurawki.