Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Gabrysia_ 19:53, 22 mar 2014

Ania...zdaje się że u ciebie czytałam o preparacie na krewetki,znalazłam dzisiaj u siebie te paskudy,jedną choine kanadyjską już mi zżarły,a z drugiej nie wiem czy coś będzie,musze wytoczyć wojnę!
Sorki ale nie jestem w stanie chyba się przebić przez wszystkie posty!

Wiosna super u ciebie
ana_art 20:01, 22 mar 2014

Jestem monotematyczna ale bardzo mi się podoba z dnia na dzień coraz więcej iryskow

ana_art 20:08, 22 mar 2014

u nas dzisiaj był przepiękny dzień troszkę Jaś mi popsouł plany bo się rozchorował, ale wróciłam do domu zmroku, było cudnie ja chcę już taką pogodę!!! pozytywne jest to, że wyczyściłam wszystkie żurawki i wszystkie siedzą elegancką
Mala_Mi 20:09, 22 mar 2014

Aneta.. pokazuj.. cudne zestawienie... tofam krokusiki, tofam iryski. i mogę bez końca .. i też już myślę gdzie dosadzić jesienią Bo to teraz trzeba myśleć... bo teraz widać gdzie się zmieszczą i będą widoczne..
Sadziłam pod katalpą 2 lata temu, przyleciał eMus i mnie oświergolił, że ranie korzenie drzewa.... i on protestuje.. przestałam... a w tym roku sie pyta dlaczego nie posadziłam wkoło drzewa, by fajniej wyglądało.... nie odezwałam sie ani słowem.... Bo dzięki temu mam zgodę na dosadzenie Tylko sadzić będę jak nie widzi.. bo znów sobie przypomni
ana_art 20:09, 22 mar 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Ania...zdaje się że u ciebie czytałam o preparacie na krewetki,znalazłam dzisiaj u siebie te paskudy,jedną choine kanadyjską już mi zżarły,a z drugiej nie wiem czy coś będzie,musze wytoczyć wojnę!
Sorki ale nie jestem w stanie chyba się przebić przez wszystkie posty!

Wiosna super u ciebie

zaraz Ci podeślę moje nicienie jeszcze w lodówce, zobacze jaka będzie pogoda w tygodniu
ana_art 20:11, 22 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Aneta.. pokazuj.. cudne zestawienie... tofam krokusiki, tofam iryski. i mogę bez końca .. i też już myślę gdzie dosadzić jesienią Bo to teraz trzeba myśleć... bo teraz widać gdzie się zmieszczą i będą widoczne..
Sadziłam pod katalpą 2 lata temu, przyleciał eMus i mnie oświergolił, że ranie korzenie drzewa.... i on protestuje.. przestałam... a w tym roku sie pyta dlaczego nie posadziłam wkoło drzewa, by fajniej wyglądało.... nie odezwałam sie ani słowem.... Bo dzięki temu mam zgodę na dosadzenie Tylko sadzić będę jak nie widzi.. bo znów sobie przypomni
No właśnie to trochę śmieszne, ale chodzę i teraz patrze gdzie jesienią można upchnąć jeszcze cebulki na moim areale naprade to trudne
Gabrysia_ 20:12, 22 mar 2014

Jejku jakie te iryski są śliczne,chyba sobie na jesień takie kupię
ana_art 20:16, 22 mar 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Jejku jakie te iryski są śliczne,chyba sobie na jesień takie kupię[/quote ]kupuj bo warto, ja na pewno kupie dużo irysków
ana_art 20:17, 22 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Wczoraj to ja ambrowce kupowalam. Ale było dzisiaj cudownie. A niech nawet jutro pada. Tak się narobiliśmy z M, że nie mam nawet siły zdjeć wkleić... Umieram
zazdroszcze Wam tych działających i dobrze zaopatrzonych ogrodniczych
Luki 21:00, 22 mar 2014

Proszę tutaj nie mówić, zę monotematycznie tylko wklejać pełno zdjęć cebulowych