Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ewa004 23:08, 10 wrz 2014

Twoje Vanilki sa przecudowne
Madziarzeszow 06:43, 11 wrz 2014

Aniu śliczny ogród , a rośliny w cudnych niestety bliżej jesiennych kolorach . Hortki zapierają dech
Madzenka 06:47, 11 wrz 2014

Ani a masz jakąś metodę na chwasty i mech w kostce?..... Ja wymiękam... Przecież nie mogę ciągle latać z roudapem....
Borbetka 08:09, 11 wrz 2014

Ogród jest naprawdę obłędny. To słowo mi tu najbardziej pasuje. Roślinom dobrze u Ciebie.
Ania74 08:16, 11 wrz 2014

ana_art napisał(a)

znalazłam producenta placów zabaw na all (okolice Golubia) Panowie zrobili go według mojego projektu, przyjechali i złożyli.

No proszę! Moje rodzinne miasto!
popcorn 08:20, 11 wrz 2014

Z góry dziękuję za fotki powzdychałam sobie jeszcze troszkę
bdan 08:28, 11 wrz 2014

Ana prosiłam już Marzenkę i ośmielę się też poprosić Ciebie.

Jakbyś miała chwilke czasu to mam problem w dziedzinie, która dla Ciebie nie ma chyba już żadnych tajemnic
U mnie na str 73 rozważam kolorystykę i odmiany tulipanów, nigdy ich nie miałam, to mój pierwszy raz i dlatego chciałabym prosić Was o pomoc
Marga 11:30, 11 wrz 2014

Ana, bardzo dziekuję za wyczerpującą opinię o kostce. Baaaardzo mi się podoba i faktycznie, że te nierówne brzegi są jej dużą zaletą.
Kuba 11:51, 11 wrz 2014

Ana czy Twoje hortensje są wsparte na podporach? Pięknie wyglądają ustawione na baczność z głowami dumnie wzniesionymi ponad innymi. U mnie niestety wszystkie (prawie) leżą...
Margarete 16:32, 11 wrz 2014

ANa jak dawno mnie u ciebie nie było.....ale jestem na bieząco
Trudno było....alez jaka to przyjemnośc obserwować przemiane zawijaskowej rabaty na zjawiskową, podrastania roslin na przedpłociu i wymianie rododendronów na rozplenice... pieknie jest to wiesz, masz talent i umiejętnośc komponowania roslin, to tez wiesz a jak połączysz to z polotem i pracowitościa to efektem jest taki c u d o w n y ogród
Gratuluje Anetko i zazdroszcze...ale tylko troszke
Teraz pytania :
Co ty robisz że twoje vanilki sie przebarwiaaj tak mocno ? maja duzo słonca ? jak wiesz zgapiłam te rabate od ciebie ale u mnie chyba im za mało słonca...z 6 kupionych i posadzonych jesienia zakwitły 3, słaobo sie przebarwiają i gną okrutnie....

Dlaczego twoja vertigo ma takie kitki ? moje 2 na tarasie w pełnym słoncu i jedna w donicy przed domem ........podlewam, zasilam....i ani jednej kitki...dlaczego ?