Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 21:48, 02 paź 2014

Benia napisał(a)
Tak właśnie zrobię jak piszesz. Widziałam zdjęcia z Twoich dostaw, ładne sadzoneczki a jak obabulone były do transportu masz jakiegoś sprawdzonego dostawcę? może na wiosnę zwrócę się o namiary bo robię już wywiad w tym temacie rozpoznanie rynku
jeśli chodzi o zakupy przez internet to mogę Ci śmiało polecić naszą forumową koleżankę Martę z Zielonego Centrum, możesz u niej śmiało zamówić i nawet teraz, jest pewna na 100 %
Benia 21:51, 02 paź 2014

ok to sprawdzę i bardzo dziękuję
beata_kulesza 22:19, 02 paź 2014

Aniu czy to znaczy ,że jak przyjdą przymnozki to miłorząb się nie wybarwi? Nie będzie mi dane zobaczyć jego żułciutki kolor ?
ana_art 22:25, 02 paź 2014

beata_kulesza napisał(a)
Aniu czy to znaczy ,że jak przyjdą przymnozki to miłorząb się nie wybarwi? Nie będzie mi dane zobaczyć jego żułciutki kolor ?
niestety jak przyjdzie mrozek to listki spadną nawet zieloniutkie. Wybarwiłby się gdyby mrozu nie było. Mariken jeszcze zielony a ten zwykły już łapie żółty kolorek
BusyBee 21:46, 03 paź 2014

Mało czasu mam ostatnio i nie czytam na bieżąco.....ale popatrzyłam na fotki i pięknie to wszystko rośnie Ana... vanilki cudowne po prostu.....
....pozdrawiam Cię serdecznie....dużo zdrówka życzę....

...i oby ten mróz nie nawiedził nas za szybko......
Iwk4 22:48, 03 paź 2014

Oj, dwa dni mnie na forum nie było, a tu tyle stron porad. Aż miło.
Fotki pięknie. Widzę inna perspektywę.
Mala_Mi 09:25, 04 paź 2014

Byłam wcześniej nic nie psiałam, bo co można napisać.... trza iść i swoje pole orać... to znaczy zaorać...
monteverde 21:24, 04 paź 2014

ana_art napisał(a)

tak, mam dwie odmiany z takimi drobnymi listkami w buksikach, wyszły już jakieś 3 tygodnie temu, szczególnie mnie nie nerwią, ale jak miałam je w żwirku to wycinałam i zakwitały

Mam też we frostach z takim grubym liściem tych jeszcze nie widać

Już szafirki Ci kwitną? moje maja tylko długie liście a tych o grubych wcale nie widaćAniu u Ciebie można tylko powzdychać i podziwiać, podziwiać, podziwiaćpozdrówka
ana_art 21:29, 04 paź 2014

monteverde napisał(a)

Już szafirki Ci kwitną? moje maja tylko długie liście a tych o grubych wcale nie widaćAniu u Ciebie można tylko powzdychać i podziwiać, podziwiać, podziwiaćpozdrówka

no skąd to zdjęcie z wiosny dla porównania były dla kogoś wstawiane . Te z pierwszej fotki maja i u mnie liściory tych z drugiej liści nie widać
ana_art 21:30, 04 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
Byłam wcześniej nic nie psiałam, bo co można napisać.... trza iść i swoje pole orać... to znaczy zaorać...

Tobie to doopę skopać trzeba