nie gniewaj się Wiesz ja wiem że masz wiele pytań, ale w moim wątku one poprostu znikną, a jak będziesz miałą swój wówczas będziesz miała łatwość odnalezienia. Ja też zaczynałam i tak jak wiele innych osób założyłyśmy swoje wątki bo tak poprostu jest łatwiej. Piszesz, że chcesz się zasłonić od strony sąsiadów, weż pod uwagę że po pierwsze nie przewidujesz / nie masz nazbyt dużo miejsca , więc trzeba dobrac pod tym kątem rośliny, druga sprawa jak długie jest to miejsce, trzecie rośliny liściaste, osłonią cię tylko w określonym czasie, jak liście spadną aż do pojawienia się nowych będziesz dalej odsłonięta. Pytanie kolejne czy to Ci nie będzie przeszkadzało. Mam żywopłot pod biurem z pęchcerznicy która ma wysłonić TROCHĘ murek oporowy. gdyby mieli byc to sąsiedzi to nie byłabym zadowolona z jakości wysłonięcia. Chciałabym żebyś mnie dobrze zrozumiała.
hahahahha nie wiem oczywiście kupowana jako sesleria bez odmiany ona jest mocno zielona, bez domieszek żółci, w tamtym roku i w tym kwitnie teraz na wiosnę, jest niska, zwarta. Obstawiam ze to może skalna
Zaczął sie spektakl, cudne, siadam w pierwszym rzędzie i patrzę, póki jeszcze miejsce jest bo jak sie wszyscy zwiedzą i zleca to sie do widoków nie dopcham