Tulipany super, zresztą pajączek też...
Ostatnio jak byłam u Ciebie, to zaczęła się akcja ''ratunek cisom''
Nie potrafiłam Cię pocieszyć..., więc wolałam się nie odzywać.
Teraz widzę, że jest nadzieja....
Aniu to jest to na pierwszym planie w tej chwili już jest takie , fajnie się wciska miedzy kamienie i jest żółto seledynowe nie chciałam zaśmiecać u Sylwii fajne zdjęcia z Pęchcina, żałuję,że nie mogłam pojechać
Dziękuję Aneczko bardzo żaluję, miałybyśmy okazję się poznać... właśnie widziałam u Szmitów tę oregano, ciekawie wyglądało. mialam strasznie mało czasu na zakupy i skupiłam się tylko nad tymi roślinami które miałam na liście, dopiero dzisiaj rano pomyslałam o tym oregano... były ogromne sadzonki, po ile nie pamiętam (tych cen było tyle...) zastanawiałam się właśnie czy można je byłoby posadzić w ziemię, jak się rozrasta i czy ma szanse przezimować ?
Aniu u mnie zimuje chcesz to prześlę ja cholernie żałuję
Aniu dziekuję ale dzisiaj znalazłam w moim ogrodniczym aż się zdziwiłam A do Danusi przyjedziesz?
Ania trzymam kciuki za cisy
Specjalista polecony przez Wieloszkę, a Wieloszce przez Domi jak diagnoza była zła z Twoimi cisami to straci trochę klientek !
Sorki a co to była za diagnoza ???
Sylwia żekomo bryła korzeniowa byla po zimie przesuszona... zobaczymy czy się uda je uratować...