Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Joaska 09:05, 15 mar 2013

Ania Latarenki cudne zresztą jak wszystko u Ciebie.
Zeta 09:49, 15 mar 2013

Fajny przypadek Ci się trafił lubię takie przypadkowe zakupy ...są najlepsze
ana_art 10:38, 15 mar 2013

Aniu DZIĘKUJĘ
Irenko decyzja jeszcze do końca nie podjęta ale skłaniam się jednak do foteli

lampionki mi też się podobają, weszłam do sklepu i aż zawróciłam na pięcie tak do mnie krzyczały weź nas, weź nas, to wziełam i przygarnełam...

Kasiuja początkowa kociara jestem więc się edukuje. Wczoraj wieczorem szoku doznałam jak wracałam do domu i na końcu wsi, tzn tak naprawdę na początku bo ja na końcu mieszkam zobaczyłam Leona na środku drogi! Łazęga tam tyle psów jest!
ana_art 10:44, 15 mar 2013

WIOSNA IDZIE... tzn musi bo ja wczoraj kupiłam nowe kaski na rower dla chłopaków. Wyczytałam na portalu lokalnym że Bociany już lecą...
"Zwykle, niezależnie od kaprysów pór roku, boćki w naszym regionie pojawiają się około 26. – 27. marca...Mają zatem jeszcze parę dni, a synoptycy zapowiadają, że po niedzieli powinno się już ocieplać.Najpierw przylecą tylko samce, żeby sprawdzić terytorium i stan swego gniazda albo zacząć budować nowe. Ich partnerki przylecą jakieś dwa tygodnie później już „na gotowe”. "
mądre stworzenia Obok biura mamy bocianie gniazdo, będę codziennie obserwować Miałam tez koło domu ale sąsiedzi stodołe rozebrali
Mala_Mi 11:12, 15 mar 2013

Ja na miejscu boćków chyba bym się nie spieszyła......
Tej wiosny to chyba w tym roku nie doczekamy......
Latarenki cudne.. białe.. przeciwieństwo Leona
Milka 11:56, 15 mar 2013

Ja też takie kcę!!
cudne
ewa004 13:37, 15 mar 2013

Aniu dałam mojemu kotu żółtko z jajka ,nawet nie spróbował dziwadło
A wiesz co mój kot uwielbia surowe nerki ,daję mu jedną na tydzień,wiesz jaką ma piękną sierść po nich
anula_wn 06:42, 16 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ania w obi są już kanapy ogrodowe, stoją moje

I nie zastanwiaj się nad stołem z krzesłami. Na jednym tarasie mam stół i może ze trzy razy jedliśmy... A na drugim kanapy. Codziennie wieczorem wylegiwaliśmy się na Kanapach. A gdy świerszcze cykają i rechoczą żaby mohito najlepsze pod księźycem we własnym ogrodzie...

wyczytałam o stole, bo znajomi mają i jak jedziemy na jedzonko to jest wygodnie
a u nas sofka i fotele i mały stolik, only ..... mi tam wygodnie, ale jak ktoś przyjeżdza na grilla np, to deczko niewygodnie.... ale uspokoiłaś mnie Madżenka dz.!
anula_wn 06:43, 16 mar 2013

Ania , latarenki bombowe
a co do wisony..... u nas -8, co prawda słonko świeci, niebo błękitne (ach jak cudnie!), a klucz gęsi chyba widziałam już jakieś 2 tygodnie temu.... no ale może gęsi jakoś wcześniej przylatują ?
Madzenka 07:51, 16 mar 2013

Nawet nie sprawdzam temperatury u mnie... Bojam się