Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Krys 09:43, 16 mar 2013

Aniu latarenki cudne,pozdrawiam
ana_art 09:44, 16 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Ja też takie kcę!!
cudne
Macie Mrówkę w okolicy? sprawdź, u mnie był tylko 1 komplet
Mala_Mi 09:48, 16 mar 2013

Czy mrówka to tym razem jakiś sklep???
ana_art 09:53, 16 mar 2013

asc napisał(a)
Ja na miejscu boćków chyba bym się nie spieszyła......
Tej wiosny to chyba w tym roku nie doczekamy......
Latarenki cudne.. białe.. przeciwieństwo Leona

Ania Ty tu nie gadaj głupot, specjalista ornitolog z biebrzańskiego powiedział, że one jak teraz przylecą to nie muszą żab pod śniegiem szukać bo są najedzone szarancza afrykańską maja misje do spelnienie. Muszą przygotować dom dla rodziny. Pamiętam że w ubiegłym roku dokładnie tak było przyleciał bocian sprawdzał gniazdo którego defakto nie było fota z 11.04

a gdzieś za dwa tygodnie przyleciał drugi
Dorota Gardias mówiła, że u nas we wtorek będzie +8 i ja jej WIERZĘ!
ana_art 09:54, 16 mar 2013

asc napisał(a)
Czy mrówka to tym razem jakiś sklep???
TAAAAK dom i ogród czy coś takiego to takie prowicjalne markety budowlane
ewa004 10:02, 16 mar 2013

Aniu a wiele te latarenki kosztowały nie wiem czy mnie na nie stać
ana_art 10:06, 16 mar 2013

Ewciu jak widać nie dla każdego to przysmak ktoregos dnia jaś zostawil banana na stoliku, ja patrze a Leon siedzi przy nim i go liże, nie odganiaąłm go bo byłam ciekawa jak długo będzie go lizał i powiem Ci że nawet sporo wsunoł nic mu później nie było. Wczoraj skoleji jasiek nie dojadł paróweczki Leonpodszedł, obwąchal i poszedł nawet jej nie tknoł
Anulka TY bedziesz miala teraz nowy tarasik to możesz poszaleć Nie zdecydowalam jeszcze ale skłaniam się do tych foteli moze narazie stana tam gdzie ma byc pergola, a jak przerobimy taras to na taras je postawie a pod pergole dam stół... nie wiem szare czy brązowe... Co do pogody to u nas dzisiaj piękne slońce, wiatr juz nie wieje i -3 jest nieźle będzie lepiej. Musze taka autosugestie bo zwarjuję Specjalista ornitolog pisal w artykule o bocianach, że są już żurawie
Madżnko nie bojaj się jest dobrze, będzie dobrze!!!!
Krysiu witaj przedwiosennie
ana_art 10:08, 16 mar 2013

ewa004 napisał(a)
Aniu a wiele te latarenki kosztowały nie wiem czy mnie na nie stać
pw
ana_art 10:13, 16 mar 2013

Dzisiaj czytałam o thujach, ktoś pokazywał że ma problem i przypomniały mi się moje... skopiowalam do siebie, zobaczcie moja odpowiedź

specjalistko to ja nie jestem, ale powiem Ci nie trać nadzieji moje szmaragdy przeżyły traumę, w pełni tego słowa znaczeniu... dostałam je w czerwcu 2010r! z uwagi na to że byłam w zagrożonej ciąży, a M nie miał czasu nie robiłam nic,stały w kącie działki w donicach. a my je tylko podlewaliśmy. W październiku chłopaki posadzili je, miały daną kwaśną ziemie ogrodniczą ale wyglądały marnie.Tutaj foty z 04.2011

na wiosnę 2011 każda dostała mikroryze do iglaków, wyściółkowane korą, były systematycznie podlewane w dużej ilości, do tego nawóz do iglaków, oprysk profilaktyczny od przędziorka, dolistnie magiczna siła. Poniżej foty z 11.2012. nie są jeszcze idealne bo od dołu nie są jeszcze rewelacyjne, ale liczę, że po wiosennym przycięciu od góry trochę się wzmocnia na dole.

Zwróćcie szczególnie uwagę na zdjęcia na codzień nie zauważa się zmian
ana_art 10:24, 16 mar 2013

doradźcie mi proszę
muszę pomalować czymś zabezpieczającym plac zabaw na wiosnę. Jak myślicie czym? Chodzi mi po głowie by go wybielić.. tylko czy to dobry pomysł? czy lepiej zostawić naturalny kolor drzewa?