Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Syla 18:08, 24 maj 2013

super efekty ciężkiej pracy ....
Mala_Mi 22:16, 24 maj 2013

Padam na pysk, ale na metamorfozy się przywlekłam.... powiem krótko.. kawał dobrej roboty. Ale bonzaj był eksmitowany Czyli nie od razu wszytko tam gdzie trzeba

Ogród jest bardzo ładny......
Czosnki uwielbiam, rh Eskimo... kupiony przez przypadek ale zakup trafiony..... jest bardzo ładny...

Ale i tak okradłabym Ci te pelaśki.. powiedziałam ani jednej doniczki więcej.... chyba się złamię.... patrzę na Twoje pelasie... i to każda z dwóch odmian w białych donicach przy przystojniaku.. jak mi wpadnie w ręce.. tylko co ja zrobię z różem...... nie pasuje.. ale pelaśki cudne
Loosiuu 23:11, 24 maj 2013

Tuje rzeczywiście kolosalna zmiana
Gabrysia_ 07:27, 25 maj 2013

Ana...pięknie
Ty pewnie zabiegana przed komunią,pogody wam życzę
Lena 07:43, 25 maj 2013

Ana transformacja ogrodu ścina z nóg...gratuluję
Wszystko piękne,zdrowe i bujne - masz cudowne kwiaty w donicach i ...małego przystojniaka
kaisog1 08:23, 25 maj 2013

Ana uwielbiam takie zdjęcia przed i po! Super! Widać ile czlowiek potu wylał
ana_art 09:03, 25 maj 2013

Evchen napisał(a)

mikroryza.. hmmm coś dzwoni, ale nie wiem w którym kościele... Praca się opłacała Piękne są. Moje - mam wrażenie - od zeszłego roku ani drgnęły. Nawozimy je doglebowo, a teraz kupiłam nawóz dolistny FLorovit. Jest magiczna siła do iglaków?
o mikroryzie sa rózne opinie, jedni mówia ze to kolejny 'gadżet' by kase wyciągnąć inni że bardzzo dobrze poprawia system korzeniowy... nie wiem bo się nie znam ale dałam, czy to pomoglo, nie wiem.... Weług mnie dolistne nawozenie bardzo faknie sie sprawdza. Magiczna sila jest i do iglaków. Kupowałam na poczatku, to proszek do rozpuszczania, ale jakoś ostatnio wolę florowit bo łatwiej i prościej się go stosuje
ana_art 09:06, 25 maj 2013

Joaska napisał(a)

ja też miałam zamiar tylko biel i niebisekości, a tu takie zdjęcia i koloru nagle się zachciewa ....
Oj Aniu piękne u Ciebie

edit:
doszłam do końca postów, porówniania zobaczyłam..... no moja droga kupę roboty zrobiłaś, jest pięknie,
i takie własnie metamorfozy daja mi nadzieje.
ale patrząc na ilość "zieleniny przecudnej" jakia tam u Ciebie jest, to moja mała przechowalanie nawet na 1 rabatę nie wystarczy, ale zawsze dobra i 1 rabata

TAk, zdecydowanie lov song bije na głowe białasy Co do ilości roslin to się nie martw ja zaczełam robić ogród według projektu równo rok temu i robiłam cały rok powolutku po jednej rabacie...
ana_art 09:11, 25 maj 2013

Gabisia napisał(a)
I jeszcze chciałam dodać coś wcale nie miłego...
Zabijcie mnie wszystkie, ale mi się avatarek nie podoba,
bo w pierwszej chwili pomyślałam, ze Ania siedzi na wózku.
No przypatrzcie się...

I proszę na mnie nie krzyczeć
Dopiero gdy ubrałam okulary to się uśmiałam sama z siebie.

Całusy Aniu

hahha Gabiś ale się uśmiałam dobrze, że masz okulary. Jako że głównie ja jestem operatorem aparatu fot nie mam, a tu synuś mi fotkę zrobił.
ana_art 09:31, 25 maj 2013

reni napisał(a)
Jak ja lubię takie porównania..jak u ciebie to wszystko rośnie w expresowym tempie..właśnie wypatrzyłam te metalowe stożki, gdzie kupowałaś?

zaraz poslę na pw. co do zdjęć porównawczych, apeluję byście robily foty bo tylko dzięki nim łatwo dostrzec zmiany jakie zaszły. To troche jak z dziećmi szybko zapomina się że dzieci kiedys byly tycie jak się patrzy na nie na codzień nie dostrzega się zmian