Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 09:40, 25 maj 2013

ewa004 napisał(a)
Aneczko jak tam pogoda?
Upałów nie dało się załatwić ,ale padać nie będzie słowo

A ogród śliczny ,zresztą ja jestem fanką Twojego ogrodu ,szczególnie zawijaskia
Dlaczego go omijasz w swoich fotorelacjach ?

Ewciu dziś pogoda maaaarna,10st leje cały czas... mam nadzieję, że się wypada i jutro nie będzie padało... nie musi być upałów ale niech nie pada... mam zagwostkę co założyć młodemu pod habit przez tą pogodę...
zawijas, jest narazie... omijam bo mi się nie podoba ta rabata, jakoś nie pasuje do całości... i będę ją przerabiała... mam jakąś koncepcję, może nie zgodnie z projektem bo chcę zachować w większości zawijasa ale pódzie ta część pod łopatę...
ana_art 09:43, 25 maj 2013

Syla napisał(a)
super efekty ciężkiej pracy ....
Sylwia Ty wiesz, że bez pracy i litrów potu nic się nie zrobi, ale to taka przyjemna praca, szczególnie jak widać efekty
Joaska 09:50, 25 maj 2013

Aniu tak wogóle to Twój ugór zasługuje już na wizytówkę.
ana_art 09:50, 25 maj 2013

asc napisał(a)
Padam na pysk, ale na metamorfozy się przywlekłam.... powiem krótko.. kawał dobrej roboty. Ale bonzaj był eksmitowany Czyli nie od razu wszytko tam gdzie trzeba

Ogród jest bardzo ładny......
Czosnki uwielbiam, rh Eskimo... kupiony przez przypadek ale zakup trafiony..... jest bardzo ładny...

Ale i tak okradłabym Ci te pelaśki.. powiedziałam ani jednej doniczki więcej.... chyba się złamię.... patrzę na Twoje pelasie... i to każda z dwóch odmian w białych donicach przy przystojniaku.. jak mi wpadnie w ręce.. tylko co ja zrobię z różem...... nie pasuje.. ale pelaśki cudne

Aniu DOCENIAM że się przywlokłaś. Przygodę z ogrodem zaczęłam wiosną 2011, potem natknełam się na ogrodowisko, coś tam sadziłam (miedzy innymi bonsaja w sierpniu). Jednak stwierdziłam, że mus posiłkować się projektem i zimą 2011/12 zamówiłam projekt. Wiosną 2012 zaczełam robic wedlug projektu i część tego co posadziłam eksmitowałam na stałe, inną część przesadzałam dlatego bonsaj zmienil miejsce zgodnie z projektem.
Na marginesie wiesz, że ja zawsze chętnie zapraszam...jak będziesz u mamy to wal do mnie jak w dym
ana_art 09:55, 25 maj 2013

dziękuję wszystkim za miłe słowa, wiecie one niesamowicie mobilizują do działania! A przedemna jeszcze dużo pracy by było idealnie
ana_art 09:57, 25 maj 2013

Joaska napisał(a)
Aniu tak wogóle to Twój ugór zasługuje już na wizytówkę.
Asiu jeszcze brakuję mi zdjęć z lata, jesieni i zimy
bociek 18:09, 25 maj 2013

Ana, no niezle. Metamorfoza konkretna. No i ten Lomzahoff Tulipki swietne i czosnki pierwsza klasa, a te co nie maja paczkow kiedy powinny kwitnac?

Ale nade wszystko cudniasty avatarek Sielski
Joanka 18:13, 25 maj 2013

ana_art napisał(a)

Ależ cudne ujęcie!
Mala_Mi 18:18, 25 maj 2013

Dzięki za zaproszenie....

Zbieraj foty na wizytówkę
ana_art 22:27, 25 maj 2013

bociek napisał(a)
Ana, no niezle. Metamorfoza konkretna. No i ten Lomzahoff Tulipki swietne i czosnki pierwsza klasa, a te co nie maja paczkow kiedy powinny kwitnac?

Ale nade wszystko cudniasty avatarek Sielski

Najwyższy raczy wiedzieć mam też jeszcze inne czosnki od frontu, które dopiero co zaczynają pąki wypuszczać

Awatarek pewnie zmienię jak jakąś swoją fote uświadczę