Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

justi 19:09, 04 maj 2012

[quo

W skrzynkach są: kocanka, niezapominajki (kiedy przekwitną zastąpię je lobelią i heliotropem) i białe pelargonie

Wyjęłam już szyte rok temu poduchy na krzesła...

Prześlicznie i z taka delikatnością Aniu czy ten motyw na poduchach też sama wyczarowałaś, czy juz tak było na materiale?
Joanka 19:15, 04 maj 2012

Ana ale masz pięknie...... miodzio!
Ana 22:23, 04 maj 2012

anna_studio napisał(a)
Ana, pięęęęęknie to wszystko wyszło !
Nie mogłam, już się doczekać...zdjęć
Leżaczek, ławeczka...pięknie to rozmieściłaś na patio
A nasadzenia...widzę, że nie tylko szafirki lubimy...niezapominajki też urocze...
Lubię baaaardzo Twoje pokrowce na krzesła. ten kolor, wzór.Pamiętam historię materiału...
Taca i świecznik...zdolniacha z Ciebie

Aniu
dzięki, w tym roku królują na tarasie i patio niebieskości i biele, tak sobie zaplanowałam, stąd konsekwentne nasadzenia...inaczej brałabym wszystkie kolory tęczy, choć nie powiem - widząc te koralowe pelargonie bliska byłam złamania postanowienia

Marta, Anula - oj tam oj tam, cierpliwości to macie mnóstwo - w końcu posiadacie pięknie ogrody, a rosliny ciepliwości uczą OGROMNEJ

Justynko
- ornamet na poduchach jest oryginalny, taki kupiłam materiał rok temu - a prawdę mówiąc kupiła mi go dobra blogowa duszyczka z innej części kraju

Joanka
-dzięki!!

Lecę pośmigać na mopie, bo dzieciaki już śpią i pora umyć podłogi , a potem Was poodwiedzam z lampka czerwonego wina - ktoś chętny??
arcobaleno 22:29, 04 maj 2012

To ja za 5 minut jestem Tylko tych podłóg nie myj, bo ja prosto z ogrodu
Żartuję ))
Ana 22:52, 04 maj 2012

Marta - podlogi już sprintem umyte, a ja odpczywam z winkiem Zapraszam!
Ana 23:27, 04 maj 2012

Kto nie ma dosyć zdjęć, może czytać dalej Zapraszam na spacer po moim ogrodzie...

Macie ochotę odpocząć na ławeczce?

W donicach biało-różowe pelargonie i jeszcze w pąkach przewieszające się intensywnie różowe pelargonie, ktore po raz pierwszy z życiu przezimowałam

Ana 23:29, 04 maj 2012

Stokrotki wielkanocne też dobrze sobie jeszcze radzą...

Ana 23:32, 04 maj 2012

W płytkiej donicy prezenty od znajomej - białe lilie, jukki, trzmielina i hosta Wszystko do posadzenia...a w osobnej donicy jeszcze pokaźny wiciokrzew i mała tawuła van houtte'a

Klon globosum już ubrany w listki

młode lawendy wokół różanki, sadzone jesienią przeżyły mrozy i już pięknie się zagęszczają

monitka 23:33, 04 maj 2012

Ana pięknie jest! Możesz być z siebie naprawdę dumna jakie wspaniałe kompozycje utworzyłaś. Patio i zakątek z ławeczką rewelacyjne!

No i bardzo podobają mi się Twoje prace, ta jest patera rewelacyjna no i skrzynki - w niedzielę idę szukać podobnych na podwórku u moich rodziców. Może coś upoluję
Ana 23:45, 04 maj 2012

Monitko poluj poluj - to ogromna frajda O wiele większa niż kupowanie gotowych rzeczy...przynajmniej dla mnie

Częśc dalsza fotorelacji...

Różyczki podrastają strzeżone przez lawendę...

Żurawki rosna jak na drożdżach Zwłaszcza marmelade, która chyba potroiła objętość od jesieni