Hej, ja dobrnęłam też ale po towarzystwie ani śladu
Juzia jeszcze ciut za wcześnie
Ana powiedz jak sadzisz w tych skrzyniach tzn czym masz je wyłożone? donice tam są?
O skrzyneczki nie pytam bo pamietam że produkt własny... szukam takiej na zioła
Aniu nie było mnie u Ciebie raptem pół dnia a tu tyle fotek i nowości
Skrzynki podbijają tegoroczne aranżacje ogrodowe - jestem za - wyglądają super z delikatnymi roslinkami.
Twoją ławeczkę widziałabym u siebie... Gdybym miała odpowiedni sprzęt - wzięłabym się za nią Już kombinuję komu by tu zlecić zrobienie takiej?
Miłego dzionka
Boćku - ptaszek bez problemu dal się podejść, bo jest oswojony tzn. ceramiczny hihihihihi...czyżbym nie tylko ja piła winko??
Józia - na dobre winko nigdy nie jest za wcześnie No ale dla przyzwoitości poczekajmy do 13
Linka - w tym roku skrzynki sa wyłożone grubą folią podziurkowaną, na to warstwa keramzytu i ziemia, zobaczymy jak się będą sprawować...rok temu były donice, ale nie moglam znaleźć takich pasujących i były malutkie doniczki powciskane, pod spód inne doniczki, bo skrzynka wysoka, no i w efekcie roślinki szybko przesychały, bo cała woda przeciekała...to są minusy "niegotowców"...a jeśli ktoś chce robić sam skrzynki to radzę najpierw kupić doniczki i do nich pasować rozmiary
Zbyszku, no niestety - nadal z nia walczę W tym tygodniu zrobię jej lewą stronę - od ciurkadełka, przesadzę hortensje, przygotuję plac pod ciurkadło, położę ekobordy...a reszta? Juz sama nie wiem Chyba będę improwizować niestety