Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Przetacznik 21:56, 06 lip 2012

Ana 22:59, 06 lip 2012

Ale cuda!!!

Ja to już bym z tego jeden swiecznik zmontowała!!
Albo 3 małe

albo podstawę do lampy

albo nogę do patery

Albo nogę do dużej szklanki - będzie lampion
agata_chrosc... 23:26, 06 lip 2012

O Matko! Czego to ludzie nie wywalą! To ja jutro zrobię foto świeczników (chyba?), które w sklepie second hand kupiłam za całe 3 euro czyli 12 pln! Ciągle czekają na uszlachetnienie, a czasu brak. Ale jak ja już trafiłam na takie specjalistki to od razu podpowiecie z czym im będzie najbardziej do twarzy. Wybielić, zaczernić, surowe drzewo, no i co tam jeszcze może być?! ALe fajnie!
Diana 20:38, 07 lip 2012

Aniu dla ciebie pomponella na poprawienie humoru ........wiem że ci fachowcy troszkę plany popsuli ....

anula_wn 21:07, 08 lip 2012

Ana, ściskam mocno ! Twoja wyobraźnia mnie zachwyca we wszystkim coś widzisz (chyba będę Cię zabierać na zakupy... )
Ana 21:12, 08 lip 2012

anula_wn napisał(a)
Ana, ściskam mocno ! Twoja wyobraźnia mnie zachwyca we wszystkim coś widzisz (chyba będę Cię zabierać na zakupy... )

Anula
- a zabieraj Kiedyś ja się jeszcze wybiorę do Warszawy na buszowanie na Kole Wyobraźnię to ja mam wybujałam, co nie zawsze wychodzi mi na dobre
Madzenka 21:15, 08 lip 2012

Aniu trzymam kciuki za postępy prac.
A swoją drogą te nóźki to bym zupełnie przeoczyła.... Ja to nic nie widzę, ślepa jestem. Ale jak ty to przerobisz i wstawisz fotki to wzdycham, jednak trzeba mieć talent aby coś takiego zobaczyć ...
anula_wn 21:15, 08 lip 2012

oj Anuś, Koło drogie, choć tzw. badziew można tanio nabyć chętnie Cię tam zawiozę !
ja niesterty muszę mieć gotowca (bo sama nie umiem zrobić.... tylko ramę do lustra pomalowałam, choć szlagmetal mi się marzył, ehh)
Przetacznik 21:49, 08 lip 2012

Popatrzyłam na Twój blog, i tak mi miło przyglądać się jak z miłością, gustem i pomysłowo, oraz perfekcyjnie rozsiewasz wokół piękne przedmioty. Pomyśl jakie to wrażenie pozostanie w Twoich dzieciach, kiedy już się zorientują, że nie każda mama tak potrafi, np taką kołderkę patchworkową trzasnąć, że tylko wyjątkowa mama...
Ana 09:31, 09 lip 2012

Marzenko - bo ja sobie często za dużo wyobrażam

Anula - no wlaśnie slyszałam, że drogie to Koło...ale właśnie wyczytałam, że Bronisze też coś tam oferuje fajnego Ale najbardziej marzą mi się niemiecki i holenderskie pchle targi I Stoffmarkty - jakie cudne tkaniny można niedrogo kupić!!!

Weronika - cieszę się, że myslimy podobnie, choć mam czasem obawy, czy aby w konsumpcyjnej mocno rzeczywistości dzieci zamiast doceniać moje prace to się ich wstydzić nie będą...chcialabym bardzo nauczyć je, że metka i znana marka to nie wszystko...chcialsbym, żeby nauczyły się dostrzegać piękno i wartość nie tylko w tym, co reklamowane i popularne...dlatego - choć zdarza mi się zakup kolejnej Barbie czy hello Kitty - lubie uszyć pluszaka czy odnowić drewniane trójwymiarowe puzzle. A najbardziej cieszy na przyklad to, że do snu moja Księżniczka zabiera MOJEGO KLÓLIKA i bez niego nie zaśnie, a cała reszta znanych zabawek i pluszaków nocuje na regale...mam nadzieję, że z wiekiem nauczy się, że metka to nie wszystko...