Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 17:55, 05 lip 2012

Łezka wytyczona W realu koło nie wygladało już tak fajnie
Jutro kopanie

a fachowiec dał d....

Miał wejśc jutro...wejdzie w następny piatek...to już kolejny poslizg, wszystko na niego czeka, cegiełki po, rabaty po...w domu bajzel na kółkach przez ten beton na tarasie, latam na miotle i mopie codziennie...ja chyba oszaleję
betysia 19:52, 05 lip 2012

Witaj Andziu, przybiegam sie przywitac wieczorkiem i zobaczyc co slychac...
Oj a tutaj "smutnawo" i jakims pesymizmem zawiewa ...ale sie nie dziwie...jak cos sie przeciaga a do tego kurz za progiem...
Ana silna kobieta jestes dasz rade , fachowiec...kurde psuje mi dobra opinie ...niech no lobuz wroci, po stawce go !!! a co !!!
oj to ja wytrwalosci, spokoju i troszke radosci chociaz zycze
ale za to bedzie cudnie...czasami na to co najlepsze warto czekac !!!
buziaki!!!
Diana 19:56, 05 lip 2012

Aniu strasznie mi przykro...........co to za pech.....nie smuć się kochanie trzymam kciuki żeby już na 100% weszli w piątek bez opóźnień.....buziaki
Ana 20:00, 05 lip 2012

Betysiu, ano tak trafiłaś Kochana na chwilowy spadek formy u mnie...wszystko przez fachowców....ale nie dam się...póki taras brudny i betonowy mam tam warsztat, dziś rozlożona na części komoda i malowanie, jutro też, w weekend będę szlifować stół...i tak jest brudno

Dianka - no oby! Gość chcial nam dać pisemną gwarancję, że w piątek na 100%....no ale papier wszystko przyjmie...a rabat będziemy negocjować, bo w sumie termin prawie trzy tygodnie się przesunie
Diana 20:06, 05 lip 2012

Oczywiście negocjuj rabat
AniaDS 21:02, 05 lip 2012

I to duży, w końcu termin też sporo się przesunął.
Ana 23:20, 05 lip 2012

Tu M będzie stawial warunki

Wyłączam komputer, bo burza wielka idzie, błyska się co rusz, przez te Wasze opowieści to się teraz boję

dobranoc!
Przetacznik 20:16, 06 lip 2012

Ano zobacz co przytargałam wiesz doskonale skąd...
No powiedz jak można się czegoś takiego pozbywać ? Toż to idealne świeczniki, podstawy do poręczy werandy, nogi do jakiegoś przysadzistego mebelka... Duże są - ze 30 cm wysokości, ale zabawa!, już widzę je przerobione.... Dobrze się czasem uważnie przespacerować po osiedlu : )
agata_chrosc... 21:19, 06 lip 2012

No, ale gdzie to można zobaczyć? Bo u Ciebie w lazurowym to nie ma
Przetacznik 21:51, 06 lip 2012

sory zaraz wstawię, jakaś zakręcona jestem..