Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 23:50, 06 sie 2012

AniaK 00:05, 07 sie 2012

Ślicznie, klimatycznie Aniu

Aniu znasz może to miejsce?
http://sylwia.galeriabos.pl/galeria.html
Ciekawa jestem czy warto się wybrać, w sumie niedaleko.
Ana 00:06, 07 sie 2012

I Lucecita na dobranoc

Jeszcze w gustownym "abażurze"

I nareszcie bez

I ulubiona poza wspomagana głośnym mruczeniem z zadowolenia - czyli czochranko
Ana 00:08, 07 sie 2012

AniaK napisał(a)
Ślicznie, klimatycznie Aniu

Aniu znasz może to miejsce?
http://sylwia.galeriabos.pl/galeria.html
Ciekawa jestem czy warto się wybrać, w sumie niedaleko.

Aniu nie znam!!!! ale poznam, oj poznam!!!!! Moze nawet jutro Dziękuję za link
AniaK 00:13, 07 sie 2012

O, psinka już dużo lepiej wygląda i spojrzenie wesołe. Dobrze jej u Was
agniecha973 00:23, 07 sie 2012

Ana, świetnie Wam ten taras wyszedł. Bardzo do Ciebie pasuje. Trzymam kciuki za udane zakupy. Nie martw się, jak nie dziś to jutro. Ja też czasem walczę do upadłego w jakiejś sprawie, a później okazuje się, że nie było warto.
Czytam na bieżąco o Twoich poczynaniach, choć mało piszę, ale zawsze powinnaś czuć mój oddech na plecach Kibicuję. A o literaturze też czasem coś wrzućcie, ja z tych co czytają te trudniejsze teksty, lubię się trudzić myśleniem. Może skorzystam z jakiegoś tytułu. Pozdrawiam.
Madzenka 06:41, 07 sie 2012

Ana taras wygląda przepięknie. Dechy po prostu piękne, cegła bajka a o pergoli nie wspomnę. Czekam na dopieezczenie detali, bo dla nas jest pięknie ale jak znamy Ciebie to musisz wszystko idealnie skomponować
Głosuję za miłorzębem, u Danusi w ogrodzie rosną takie wąskie przy leżaczkach, podpytaj czy można je ciąć. A może magnolia o pokroju krzewiastym np. Sellata - wiosną widok będzie zapierał dech w piersiach a później piękna ciemnozielone liście, ktore oslonią Was przed słońce? Nie uruśnie wielka max 1,5 m. Albo wiśnia Kiku Shidare wysoko szczepiona??? Ale jeśli ma być ascetycznie a nie kwieciście to miłorząb
Urszulla 07:13, 07 sie 2012

Witaj. Piękny taras- a co przed nim zdecydowałaś się już. A może zapytaj Danusię co ona by zrobiła?
Zdjęcia piska takie rzeczywiste-czy on ma coś z setera ?
Ana 08:24, 07 sie 2012

Ula - psinka to golden retriever
Danusi podpytam

Marzenko - dziękuję Oj tak, chcę dopieścić wszystko, żeby już było tak jak sobie wymarzyłam...grubsze prace skonczone, M wczoraj znów do późna kladł kostkę pod dechy tarasowe, żeby "zatkać" dziury...i skończone Teraz tylko moje prace do wykonania - zadaszenie, nasadzenia, powrót drewnianego stołu i wyszukanie nowych krzeseł A i donice chyba z resztek drewna zrobimy...
Wszystkie propozycje rozważam!!! Pomyślalam jeszcze o wiśni Amonogawa, ma taki kolumnowy pokrój....choć coraz bardziej skłaniam się ku czemuś mniejszemy na nóżce, bo jednak jak pisała agata - miłorząb wprawdzie wolno rośnie, ale jednak za kilkanascie lat będzie wielkim drzewem...a to miejsce wąskie i nieduże...nawet jeśli będę go przycinac to jednak obwod pnia i gałęzie będą się powiększać...

Aga - oki będę pamiętać, że patrzysz Ja się strasznie cieszę, bo po na prawdę dlugiej przerwie wracam do wieczornego czytania - zamiast tv M oglada, ja obok czytam....połykam ksiązki jak bym była na głodzie, jedną w dzień, max dwa...choć najczęściej w weekendy jednak....

Aniu - myślę, że Luka juz polubiła nowy dom, biega z dzieciakiami za piłką, wszystko prawie wygojone, szwy ściągnięte...oby tak dalej

nieszka 09:08, 07 sie 2012

Super Ana to wygląda. Zmałpuje jak nic Nie widać tej płytywogóle a jeszcze jak uszyjesz materiałowy dach to będzie lekko i zwiewnie. O takim tarasie własnie marzę
A psinka jak zadowolona... Pełnia szczęścia