Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

JulkAd 09:23, 07 sie 2012

Aniu piękny dom tworzysz, masz wspaniałe pomysły no i na pewno dobre serducho - Luka widać, że szczęśliwa.
Oglądam Twoje zdjęcia tarasu, ogrodu i te na Twoim blogu również (obiekty cudowne)...ale muszę Ci napisać koniecznie, że robisz świetne fotki...nie myślałaś kiedyś o pracy dla jakiegoś czasopis ma wnętrzarskiego albo ogrodniczego? , super jak Ty to robisz? Dobry aparat wystarczy?
coli 09:36, 07 sie 2012

Ana przepięknie, a znając Ciebie to jeszcze nie koniec
zaczarowanaa 09:53, 07 sie 2012

Witaj AnaPrzybieglam z rewizyta i widze ze Twoje klimaty jakze bardzo mi odpowiadaja Shabby chic to jest to co uwielbiam sunia sliczna , pozdrawiam
zaczarowanaa 09:57, 07 sie 2012

nie wiem czemu nie dodalam ze jest CUDNIE U CIEBIE
Ana 10:02, 07 sie 2012

Zaczarowana - cieszę się, że i Norwegia do mnie zaglada - ty uwielbiasz shabby, ja kocham Skandynawię, a Twój dom na skale to marzenie zapraszam częsciej

Karolinka
- no jak pisałam, to jeszcze nie koniec...tylko muszę odnaleźć w sobie zapal, bo po perypetiach z fachowcami nieco przygasł Trzeba wziąć się ostro do roboty

Julita - coś Ty, ja fotografem? Od niedawna mam lepszy sprzęt, lustrzankę cyfrową, ale nie znam nawet 1/10 jej mozliwości jeszcze...znow kłania się brak czasu do studiowania instrukcji i kompedium...korzystam z dobrego programu do obróbki zdjęć...

Nieszka malpuj malpuj, a potem koniecznie pochwal się efektem

agata_chrosc... 10:23, 07 sie 2012

Ana, psina wygląda już zupełnie inaczej! Oczy jej się śmieją! Masz dobry uczynek na swoim koncie
Pszczelarnia 11:09, 07 sie 2012

Ano, pięknie i bardzo INDYWIDUALNIE u Ciebie. Miło się zagląda. Miłorząb?
Ana 11:13, 07 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Ano, pięknie i bardzo INDYWIDUALNIE u Ciebie. Miło się zagląda. Miłorząb?

Ewciu - to najpiękniejszy komplement Dziękuje
Chyba jednak nie miłorząb..dumam nadal
nieszka 11:16, 07 sie 2012

Pochawlę się dopiero koło przyszłego roku bo u mnie ta konstukcja ma być doklejona do garażu który się dopiero buduje. M wydał mi kategoryczny zakaz wchodzenia na teren budowy i jakichkolwiek działań dopóki garaż nie powstanie
Ana 11:23, 07 sie 2012

nieszka napisał(a)
Pochawlę się dopiero koło przyszłego roku bo u mnie ta konstukcja ma być doklejona do garażu który się dopiero buduje. M wydał mi kategoryczny zakaz wchodzenia na teren budowy i jakichkolwiek działań dopóki garaż nie powstanie

Słusznie - przynajmniej zdrowsza będziesz