Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

siaaska 15:52, 07 sie 2012

Pięknie będzie z różami... Też planuję u siebie róże z lawendą tylko u mnie zachodnia strona....
noemi 16:02, 07 sie 2012

Ana zobacz u Madżenki ...co pisze o różach ...

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1491-kiedys-bedzie-tu-pieknie?page=559
JulkAd 16:09, 07 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Ana - zobacz jakie są ceny. Te okrywowe zazwyczaj nie są specjalnie drogie. A na tej rabacie to kilka sztuk pewnie się zmieści do spółki z kulami i lawendą. A kwitną cały czas więc masz jeszcze co najmniej 3 miesiące widoków

W rosarium róże z odkrytymi korzeniami 13 złotych, a przesyłka 19, tylko dopiero koniec września początek października, teraz są za 16 w doniczkach, ale nie wiem czy te co chcesz.
Ana 16:28, 07 sie 2012

o za 16 w doniczkach byłoby fajnie zaraz do nich napiszę o cennik, bo mam zeszłoroczny
Matka 21:46, 07 sie 2012

Weź mi napisz tak w skrócie, bo ja już ostatnio tylko fotki oglądam i na moje pytania odpowiedzi nie znajdę

Dlaczego psinka miałą szwy?co się stało?i jak do Was trafiła?
Taras obłędnycudny...ach, och, ech...sami robiliście?czy z zewnątrz?a kosteczka na ścince będzie tak czy do końca pociągniesz?

NO SUPER SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1BRAK SŁÓW
Madzenka 22:48, 07 sie 2012

Nie pomieszczą! Tylko lawenda. Nawet sama perowskia się tu nie zmieści, niestety.

Popieram. W tym samym miejscu nie bedzie efektu. Głosuje za lawendą
Madzenka 22:51, 07 sie 2012

A może dla odmiany róże między tą lawendą? Np. aspirin , jak u Marzeny? Kwitną aż do przymrozków! Please!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie mialam to napisać Obwódka bukszpanowa lub kule i lawenda + róża ??? A może roża austinka, która możesz puścić lekko do góry???

Kupuj róze teraz, bedą jeszcze pięknie kwitły, ukorzenią się przed zimą a okrywowe nie wymarzaja ale lawendę dopiero wiosną .....

Zimą zielone kule będą piękne nawet gdy róże i lawendy nie będą zdobić grodu.
Loosiuu 01:06, 08 sie 2012

Piękny ogród!! Przemiana z przed i po zachwycająca!
Twój talent jeszcze bardziej...powinnaś napisać książkę o tym wychodzi Ci to świetnie, poprostu bajecznie.
Też chciałbym się dowiedzieć więcej o psince, bo jest cudowna ;D
Brakuje mi tylko takich akcentów podkreślających róże przy twoim patio...mam na myśli ostróżki, więcej powojników np. za ławką gdzieś i oczywiście wspaniale wyglądający przywrotnik ostroklapowy z przewieszającymi się kwiatami, nadającymi lekkości! Pasowałby tam bardzo. Polecam.
Loosiuu 01:09, 08 sie 2012

http://majawogrodzie.tvn.pl/23,Przywrotnik-ostroklapowy,porada.html

Zapomniałem o bodziszkach, które również pięknie się rozrastają i kwitną! I biała lawenda ;p

Ana 09:02, 08 sie 2012

Filip witaj i dziękuję za takie miłe słowa
To pierwszy rok różanki, więc wszelkie rady mile widziane - zapisuję i w przyszlym roku będę wzbogacać - ostróżki będą na pewno, bo pokochałam je tego lata

Marzenko
- no to przegłosowane!! Będą róże, kule (bukszpan lub danica) i lawenda...a jakie róże polecisz? Aspirin?

Bogda - Luka jest po operacji, miała wycinane guzy z podbrzusza i węzłów chlonnych, ale dochodzi do siebie powoli...ma już 11 lat, od kilku lat strózowała u M na zakladzie, ale spokojną zasłuzona emeryturę spędzi z nami

Taras robili "fachowcy" i dechy i cegielkę, a cegielka tak zostaje jak jest