no proszę ! róże i lawenda ależ będzie pięknie !
a ja sądziłąm, ze perowskia się nie zmieści.... Aniu! czekam niecierpliwie na efekt !
ja bym polecała Ci różę okrywową, bo jest bezproblemowa i ładna
Ania, oniemialam. Twoj taras jest absolutnie piekny... I te szczegoliki, latarenki, doniczulki, skrzyneczki, wszystko takie dopieszczone, wychuchane.
C U D O
Cześć Aniu.
Nie było mnie tydzień i takie zmiany. Najbardziej zasmuciła mnie Matunia. Co z jej rączką, czy już wszystko w porządku? Taras przepiękny, bajka. Jak dojda nasadzenia, to nie będzie się chciało z tamtąd wychodzić. Na tym waskim pasku tez widziałabym róże z lawendą.
No i psinka taka szczęśliwa. Super, że zostaje u Was.
Całusy dla dzieciaczków.
Anula - bo ja przez Dany szaleństwa w ogrodzie z lustrem będę teraz szaleć sama Poza tym, ta inspiracja z GAP aż mi się przyśniła wczoraj - to znak
Jestem na etapie wyboru róż...burza mózgów????? Pomożecie??????
Będę wdzięczna za opinie i rady i za polecenie konkretnych bialo kwitnacych pełnych i maloobsługowych odmian
[/b]Filip - dzięki
Zuza - Matusia szybko wraca do formy, już biega z Antoskiem po ogrodzie, o temblaku możemy zapomnieć Na sczęście złamanie podokostnowe i szybko się zrasta. Ja było na rowerowym rajdzie we dwoje??
Aniu - dziękuję Jak Tobie się podoba to jestem z nas dumna
Po przeanalizowaniu Twoich typów ja też jestem za Aspirin (ma takie aksamitne płatki), ale Sea Foam jest (takie mam wrażenie) w kolorze czystej, śnieżnej bieli a Aspirin taka nie jest. Na czym Ci Aniu bardziej zależy? Obie są cudowne (jak dla mnie - zaznaczam)